SBC-app

 

SBC in je broekzak: download nu de nieuwste versie!

 

Met onze SBC-app heb je altijd en overal toegang tot alle gegevens van de exposanten uit ons centrum. Daarnaast beschik je hiermee ook altijd over de meest actuele beurs- en evenementenkalender van Sports Business Center.

 

En om het je, als pashouder van ons centrum, nog gemakkelijker te maken, heb je na het downloaden van deze app ook altijd jouw persoonlijke toegangspas op je smartphone bij de hand. Het zoeken naar de juiste pas in jouw portemonnee behoort hierdoor tot het verleden!

 

De app is zowel voor iPhone als voor Android en Windows toestellen beschikbaar.

 

    

SBC-app koppelen aan jouw persoonlijke toegangspas 

Om de SBC-app te koppelen aan jouw persoonlijke toegangspas, heb je een activatiecode nodig, op te vragen via receptie@sportsbusinesscenter.nl.

Vermeld hierbij svp jouw bedrijfsnaam en persoonsnaam.

Geef je de voorkeur aan een fysieke toegangspas? Geen probleem. Bij jouw eerstvolgende bezoek aan ons centrum, maakt de receptioniste direct een pas voor je aan! 

 

Voordelen SBC-app met toegangspas

- Gratis persoonsgebonden toegangspas via de smartphone (iPhone, Android & Windows);

- Altijd en overal toegang tot alle exposantengegevens, inclusief plattegrond en bewegwijzering in het centrum;

- Als eerste geïnformeerd over onze Brand Events en andere evenementen;

- Gratis toegang tot en parkeren bij alle evenementen en Market Days;

- Het gehele jaar 15% korting op de best beschikbare kamerprijs bij de nabijgelegen hotels Van der Valk Hotel Leusden en Van der Valk Hotel A1-Amersfoort.

 

Aanvragen toegangspas

Je bent nog geen pashouder, maar je wilt wel profiteren van de voordelen van onze SBC-app/toegangspas? Klik dan op onderstaande link:

Toegangspas aanvragen