Showroom huren?

 

Ben je leverancier, distributeur, agent of importeur van een sportmerk? Ben je op zoek naar een efficiënt verkoopkanaal in de Benelux?

Dan ben je in Sports Business Center aan het juiste adres! Met een showroom in Sports Business Center heb je toegang tot de sportmarkt van de Benelux en kom je in contact met de toonaangevende spelers.

 

Verspreid over ruim 22.000 m² beschikt Sports Business Center over meer dan 80 showrooms met uiteenlopende afmetingen. De showrooms zijn naar eigen wens in te richten, zodat jouw merk in de juiste context gepresenteerd wordt. Geen zin om eerst te verbouwen? Dan is een plug & play showroom het juiste antwoord:deze is al helemaal klaar en voorzien van vloer, verlichting, meubels, rekken resp. slatwalls. Je hoeft alleen nog je collectie mee te nemen en je kan starten. Waar wacht je nog op?

 

Onderstaand vind je een aantal foto's van showrooms uit ons centrum, zowel plug & play als ook showrooms die door de huurder zelf zijn ingericht.

 

Is het huren van een showroom nog nét een stapje te ver? Dan kan het huren van een vergaderruimte of  deelname aan één van onze beurzen een interessante optie zijn.

 

Meer informatie?

Voor een vrijblijvend gesprek en bezoek aan ons centrum kun je contact opnemen met de receptie via telefoonnummer 033-432 03 02 of stuur een mail naar receptie@sportsbusinesscenter.nl

 

Onderstaand enkele voorbeelden van showrooms in ons centrum.