Showroom huren?

 

Ben je leverancier, distributeur, agent of importeur van een sportmerk? Ben je op zoek naar een efficiënt verkoopkanaal in de Benelux?

Dan bent je in Sports Business Center aan het juiste adres! Met een showroom in Sports Business Center heb je toegang tot de sportmarkt van de Benelux en kom je in contact met de toonaangevende spelers.

 

Verspreid over ruim 22.000 m² beschikt Sports Business Center over meer dan 80 showrooms met uiteenlopende afmetingen. De showrooms zijn naar eigen wens in te richten, zodat jouw merk in de juiste context gepresenteerd wordt. Geen zin om eerst te verbouwen? Dan is een plug & play showroom het juiste antwoord:deze is al helemaal klaar en voorzien van vloer, verlichting, meubels, rekken resp. slatwalls. Je hoeft alleen nog je collectie mee te nemen je kan starten. Waar wacht je nog op?

 

Onderstaand vind je een aantal foto's van showrooms uit ons centrum, zowel plug & play als ook showrooms die door de huurder zelf zijn ingericht.

 

Is het huren van een showroom nog nét een stapje te ver? Dan kan het huren van een vergaderruimte, van een plek in de Share & Score showroom (zie hieronder) of de deelname aan een van onze beurzen een interessante optie zijn.

 

Meer informatie?

Voor een vrijblijvend gesprek en bezoek aan ons centrum kun je contact opnemen met Stephanie Abbink of Max Nijland via telefoonnummer 033-432 03 02 of stuur een mail naar

stephanie.abbink@m7re.eu

max.nijland@m7re.eu

 

Nieuw concept: Share & Score

                                

Met het Share & Score concept biedt Sports Business Center een zeer aantrekkelijke manier om toe te treden tot “het clubhuis van de sport”. Het idee is ontstaan vanuit een stijgende behoefte naar kleine showrooms met een scherp tarief. Daniel Bentveld (center manager) licht toe: ”Als startend agent of als nieuw merk op de Benelux markt heb je vaak nog niet het budget om te investeren in een eigen showroom. Maar je wilt je wel in een professionele omgeving presenteren én je zoekt een vaste plek voor je afspraken, zonder steeds met alle samples op pad te hoeven gaan.”

 

Het Share & Shore concept biedt uitkomst: je deelt een ruimte met andere merken en kunt de kosten op een laag niveau houden.”  De eerste huurder is op 1 december j.l. gestart: het Belgische Hike-A-Way met o.a. de merken SPRAYWAY en WOOLPOWER. Wie wordt de volgende?

 

Het concept in het kort:

  • Maximaal 5 bedrijven delen een showroom op de begane grond
  • Elk bedrijf krijgt een eigen vaste plek in de showroom
  • Tafel, stoelen, slatwall zijn inbegrepen
  • Keuken voorzien van koffieapparaat, waterkoker, bekers etc.
  • € 345 per maand all-in per werkplek
  • Looptijd contract: minimaal 6 maanden

 

Meer informatie?

Voor een vrijblijvend gesprek en bezoek aan ons centrum kun je contact opnemen met de receptie via telefoonnummer 033-432 03 02 of stuur een mail naar receptie@sportsbusinesscenter.nl

 

Onderstaand enkele voorbeelden van showrooms, plug & play showrooms en van het share & score concept.