Nabij gelegen hotels

 

Ontspannen inkopen doen? Combineer dan je bezoek aan Sports Business Center met een hotelovernachting!

 

Wij hebben voor jullie een selectie gemaakt van  hotels, allen gelegen in de buurt van Sports Business Center:

- Van der Valk Hotel Leusden

- Hotel de Roskam

- Van der Valk Hotel Amersfoort A1

 

Van der Valk Hotel Leusden

 

 

 

Werkelijk om de hoek van Sports Business Center ligt Hotel Leusden. De ruime kamers met bad of douche en balkon zijn van alle gemakken voorzien en bieden je al het gewenste comfort (uiteraard ook gratis wifi). De auto parkeer je gratis voor de deur van het hotel, en vervolgens loop je in 2 minuten naar Sports Business Center. En in het stijlvol ingerichte restaurant ben je van harte welkom voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of diner.

 

Als pashouder van Sports Business Center ontvang je 15% korting op de ‘Best Available Rate’ (BAR). Dit geldt voor boekingen die rechtstreeks bij van der Valk worden gedaan. Geef bij het boeken van je kamer aan dat je in het bezit bent van een SBC-pas en dat je gebruik wil maken van de kortingsregeling. Meld je dit pas achteraf of boek je via een externe boekingssite (bijvoorbeeld booking.com), kan de korting helaas niet worden verstrekt.

 

Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.hotelleusden.nl of bel 033 - 434 5345.

 

 

Hotel De Roskam

 

 

Wie de voorkeur geeft aan een kleinschalig familiehotel, waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is, kiest voor Hotel De Roskam in Achterveld op circa 8 km vanaf Leusden.

De Roskam is in 1859 ontstaan als pleisterplaats voor de Hessen uit Duitsland die over de Veluwe hun handelswaar naar Amersfoort brachten met grote karren en aanspanningen van meerdere paarden. Tegenwoordig is De Roskam uitgegroeid tot een multifunctionele plek. Of het nu gaat om culinair genieten, vergaderen of in alle rust een uitstekende nachtrust vinden, in De Roskam vind je alles onder hetzelfde dak.

 

Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.deroskam.nl

 

 

Van der Valk Hotel Amersfoort A1

 

 

Direct langs de A1 en op 5 minuten rijden vanaf Leusden, vind je Hotel Amersfoort A1. Een modern design hotel met alle luxe die je je maar kunt wensen. In dit hotel heb je keuze uit comfort kamers, luxe kamers en luxe kamers met bubbelbad. En ook een pendeldienst van en naar Leusden en/of het station Amersfoort behoren tot de mogelijkheden.

 

Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.hotelamersfoorta1.nl