Catering

Logo Perfect Lunch

  

Perfect Lunch 

In het hart van het entreegebied is het restaurant van Perfect Lunch gelegen. Je kan hier het gehele jaar terecht voor een kopje koffie en een goed verzorgde lunch - om ter plekke aan de leestafel of in de lounge bank te drinken of “to-go”. Op verzoek zijn ook avondmaaltijden mogelijk, bijvoorbeeld van de Perfect Salad Bar. Daarnaast kunnen zij al jouw cateringzorgen uit handen nemen voor evenementen en bijeenkomsten.

 

Jeannette Vrielink is de eigenaresse en beschikt over vele jaren ervaring in de horeca. Daarnaast hebben zij een vast team van flexwerkers die zij inzetten in drukke tijden en voor evenementen.

 

LET OP

In verband met de aangescherpte Corona maatregelen is Perfect Lunch momenteel alleen geopend voor het afhalen van maaltijden. De counter is geopend van 10:30-14:30 uur, buiten deze tijden kan je via onderstaande contactgegevens je bestelling doorgeven.

 

Een kopje koffie of thee kan buiten deze tijden contant worden afgerekend bij de receptie. Exposanten en SBC-pashouders mogen onder voorwaarden hun eten in de entree nuttigen. Bij drukte worden exposanten verzocht om in hun showroom of kantoor plaats te nemen.

 

Voor meer informatie, bestellingen of reserveringen, bezoek je de website of neem je contact op met Perfect Lunch via info@perfectlunch.nl of 033 495 3535.