Sports Business Center

 

Sports Business Center is hét platform voor inkoop, inspiratie, informatie & educatie voor de sport business in de Benelux. Hier komt de sport bij elkaar – in één van de 100 showrooms, vergaderruimtes of eventlocaties.

 

Bekijk de video

In deze video ervaar je meer over het centrum en welke activiteiten er plaatsvinden:

 


 

 

Sports Business Center is de thuisbasis van meer dan 350 merken uit sport en lifestyle: vertegenwoordigingen van internationale sportmerken, agenten, distributeurs en importeurs presenteren gedurende het hele jaar hun collecties aan de retailsector. Maar ook retail formules, retail service organisaties en brancheverenigingen zijn gehuisvest in Sports Business Center. De sportbranche komt hier letterlijk bij elkaar, waardoor het centrum zijn functie als handels- en kennisplatform uitstekend vervult.

 

Sports Business Center Lunchroom

 

 

Wil je meer informatie over het huren van een showroom? Lees dan hier verder.

Wil je kennis maken met ons centrum? Bel of mail ons (033-432 0302, receptie@sportsbusinesscenter.nl) en wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat. Tot ziens in Leusden – where sports meet! 

 

 

Vergader- en beursfaciliteiten

 

Behoefte aan een vergaderruimte, bijvoorbeeld voor een productpresentatie, inkoopmeeting, beurs of evenement? Ook dat kan in Sports Business Center, dé plek voor ontmoetingen in de sport business! Meer informatie over de Meeting Rooms vind je hier.

 

The Legend (vergaderopstelling tot 10 personen, op 1,5m afstand): 

 Legend 2 2 (1)

 

Toegangsregeling & Loyalty Programma voor bezoekers

  

Sports Business Center is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Om dit te waarborgen is Sports Business Center uitgerust met een toegangs- en registratiesysteem. Daarom moeten alle bezoekers in het bezit zijn van een persoonsgeboden toegangspas (fysieke pas of met de SBC-app), die bij elk bezoek getoond of gescand dient te worden. Meer weten over de criteria of wil je een toegangspas aanvragen? Klik dan hier.

 

 

2 inkoopseizoenen per jaar

 

Sports Business Center kent jaarlijks twee inkoopseizoenen: december t/m maart (herfst-wintercollecties) en juni t/m september (voorjaar-zomercollecties). Gedurende het inkoopseizoen organiseert Sports Business Center samen met haar exposanten diverse verkoopondersteunende activiteiten, zoals beurzen en themaweken.

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze evenementen en Market Days. 

  

 

Hotels in de buurt

 

Wil je overnachten in de buurt van Sports Business Center? Dat kan: er liggen verschillende hotels in de directe omgeving. En als SBC-pashouder ontvang je zelfs korting in Van der Valk Hotel Leusden. Lees hier meer.

 

 

Lunchroom

 

In de entree van het centrum vind je een gezellige ontmoetingsplaats waar je terecht kan voor een kopje koffie of lunch: verse broodjes, smoothies en een salade bar; er is volop keuze. Het team van Perfect Lunch staat voor je klaar, ook voor alle cateringwensen aangaande jouw bijeenkomst in Sports Business Center.

Voor meer informatie of een offerte neem je contact op via info@perfectlunch.nl of 033-495 3535.

Meer informatie over de catering vind je hier.