Rab - Meet The Mountain People

 

Het Britse Rab werd in 1981 opgericht door Rab Carrington. Rab maakt topkwaliteit donsjacks, slaapzakken, bergsportkleding en geïsoleerde jassen. Kleding van Rab wordt door poolreizigers en andere avonturiers gebruikt in de meest extreme omstandigheden ter wereld. Een doelgroep die geniet van de natuur - en die de natuur wil behouden.

 

Ceo Fair Wear

 

Sustainability is dan ook een essentieel onderdeel in de bedrijfsstrategie van Rab. Om dit gegeven extra kracht bij te zetten, heeft Rab zich aangesloten bij de Fair Wear Foundation (zie ook ons artikel over keurmerken): het doel van deze stichting is het verbeteren van  ethische, sociale en mileustandards. En daar wil Rab zich sterk voor inzetten. Meer weten hierover? Bekijk de video van Rab.

 

Rab Video

 

Ook op productniveau kiest Rab voor duurzame materialen: zo maken zij gebruik van gerecyled dons (dons uit dekbedden wordt hergebruikt) en hebben zij een jas waarbij de buitenlaag gemaakt is van 100% gerecyled polyester. En uiteraard gebruikt Rab voor de waterafstotende behandeling gebruik van PFC-vrije materialen.

 

Voor meer informatie neem je contact op met Rab of bezoek je hun showroom (B09) in Sports Business Center.

 

 

Rab