SBC in het nieuws

 

Nederlandse Sportbusiness heeft zijn clubhuis in Leusden

 

Sports Business Center ontwikkelt zich steeds meer van een locatie voor inkopers van sportwinkels naar een centrum voor inspiratie en informtatie voor sportbusiness in Nederland.

 

Ad Amersfoort Mei 2019 Klein

 

 

Fanbase sport & fashion groeit

 

Het aantal merken op het snijvlak van sport & fashion groeit - en een bezoek aan Sports Business Center is daarmee ook voor veel inkopers uit de mode interessant.

 

Showrooms Sbc 

 

 

Uitreiking branche Awards in Sports Business Center

 

Tijdens de feestavond in Sports Business Center zijn er op 15 januari 2018 drie branche Awards uitgereikt: Buitensport Four Seasons won de Peter Dankaart Cup, Herbert Martin van Fischer Sports nam de Award Beste Leverancier in ontvangst, Goldbergh eindigde op de 2e plaats. De Award voor Beste Verkoopmedewerker werd gewonnen door Hans Vial van Intersport Daka Amersfoort; Niels van Venrooij van De Wit Schijndel werd 2e. Hartelijk gefeliciteerd alle winnaars en genomineerden!

Award Winnaars 2018

 

 

 

PUMA Benelux BV vestigt zich ook met kantoor in Sports Business Center

 

Sinds 1 januari 2018 is PUMA Benelux BV ook met kantoor gevestigd in Sports Business Center. De korte route naar de showroom als ook de korte lijnen tussen marketing, sales en retail zijn grote voordelen voor PUMA Benelux BV en haar klanten. 

 

Puma Kantoor In Sbc Li

 

Voorbeschouwing SBC Brand Event FW 18/19

 

Het belooft weer een fantastische dag te worden! Op maandag 15 januari 2018 zijn alle showrooms in Sports Business Center ingericht met de nieuwe collecties FW 18/19. Tevens staan er op de Sneak PreView beurs 13 gastexposanten met zeer bekende sportmerken. Lees de voorbeschouwing in editie 1-2018 van Sport Partner Magazine.

 

Sbc Brand Event Fw 18 19 Voorbeschouwing

 

 

Meerwaarde voor de branche

 

In een interview met Sport Partner Magazine schetsen Coen Stoker (voorzitter exposantenvereniging Sports Business Center) en Mark Zwinkels (directeur Sports Business Center) hun visie op de toekomst.

 

Interview Mark Zwinkels Coen Stoker P1

 

 Hier vindt u pagina 2 van het artikel.

 

Gluren bij de buren - collega ondernemers uit Leusden te gast in SBC

 

In april waren alle collega bedrijven die gevestigd zijn in bedrijventerrein de Horst (Leusden) uitgenodigd om een kijke te nemen in Sports Business Center.

Lees onderstaand het verslag van hun bezoek.

Nieuws Uit De Horst Gluren Bij De Buren Sbc

 

Voorbeschouwing SBC Brand Event Fw 17-18

 

De 3e editie van het SBC Brand Event vindt op maandag 9 en dinsdag 10 januari 2017 plaats in het Sports Business Center in Leusden. Tijdens deze twee dagen, die de start van de voorverkoopperiode voor najaar/winter 2017/2018 markeren, bruist het in het centrum van de activiteiten. Maandag staat vooral in het teken van beleven en ontdekken. Op dinsdag is het programma met name gericht verbreding en verdieping van kennis bij de bezoekende ondernemers, inkopers en store managers.

 

Sport Partner Be Fw 17 18 Artikel 1

Uit: SportPartner, januari 2017

 

Sports Business Center zit in outdoorsegment flink in de lift

 

Met de komst van Mammut, Haglöfs en Berghaus breidt Sports Business Center het portfolio op outdoorgebied uit met drie vooraanstaande merken. Mammut en Berghaus zijn inmiddels al volop operationeel in Leusden. Haglöfs maakt in november haar entree in het sport handels centrum. Zoals het er nu uitziet, zal het daar niet bij blijven. Met nog enkele andere buitensportmerken zijn momenteel gesprekken gaande, zo bevestigt Bianca Galjee, Project Manager van Sports Business Center. Kortom, het inkoop- en oriëntatiecentrum voor de Neder landse sporthandel zit ook binnen het outdoorsegment behoorlijk in de lift.

 

 P1100208

Uit: SportPartner, juni 2016

Klik hier voor het volledige artikel.

 

 

“ Werken in Sports Business Center is voor ons een geweldige job!"

 

Receptie Sbc Sp Nr 10 2015

Officieel hebben ze de functie van receptioniste, maar ze voelen zich toch vooral gastvrouw. De werkzaamheden van Carla Cikikyan en Carolien Kroon, als ‘frontvrouwen’ van Sports Business Center, zijn namelijk anzienlijk veelzijdiger dan alleen het welkom heten van bezoekers aan de balie en het aannemen van de telefoon. “Exposanten en bezoekers komen soms met de gekste vragen en opmerkingen en en ze verwachten dat wij daar dan meteen antwoord op kunnen geven. Het is onze eer te na om mensen met een ‘dat weet ik ook niet’ weg te sturen. We vinden het allebei een ‘sport’ om iedereen verder te kunnen helpen. Dat vergt een grote betrokkenheid en inlevingsvermogen bij alles wat zich hier in het centrum afspeelt. Juist dát maakt onze functie zo leuk en interessant”, verwoordt Carolien de wijze waarop zij en Carla tegen hun werk aankijken.

 

 

 

 

 

SBC groeit uit tot 'year round' inkoop- en informatiecentrum

Sbc Evenementen Sp10 2

Wie in de weken tussen twee inkoopperiodes een bezoek brengt aan Sports Business Center zal gemerkt hebben dat er ook dan regelmatig sprake is van een levendige activiteit. Dat heeft alles te maken met het van jaar tot jaar toenemende aantal beurzen, dealershows en evenementen die in Leusden plaats vinden.

Uit: Sport Partner Magazine