De samenwerking Outdoorspecialist.nl is van start gegaan


Na een jaar van voorbereiden is dit voorjaar de samenwerking Outdoorspecialist.nl van start gegaan. Op de nieuwe website www.outdoorspecialist.nl is alle informatie te vinden over de inhoud van het concept, de deelnemende detaillisten en merken, maar ook heel veel nieuws over producten en bijvoorbeeld reisverhalen.


Lifestyle magazine


Vier keer per jaar geeft outdoorspecialist.nl het outdoor lifestyle magazine ‘Buiten-Gewoon-Goed’ uit, compleet gepersonaliseerd voor elke ondernemer. De oplage hiervan bedraagt momenteel al circa 80.000 stuks op jaarbasis. Het eerste nummer is onlangs gepubliceerd. Bekijk hier ons Buiten-Gewoon-Goed outdoor lifestyle magazine.

 

Outdoorspecialistnl Magazines 3 500X258

 

Flyer


De ontwikkelingen gaan maar door, daarom is er een nieuwe flyer gemaakt. In deze flyer over outdoorspecialist.nl valt te lezen wat het concept inhoudt, met een gedetailleerde uitleg. Hierin staan de voordelen uitgewerkt voor de winkeliers en leveranciers die zich aansluiten, met daarbij ook de aanvullende Next Steps die we de komende jaren willen gaan maken. Dit betreft een breed scala aan vernieuwende zaken, op het gebied van marketing, digitalisering, inkoop en op financieel vlak. En
nog veel meer waar door krachtenbundeling schaalvergroting kan worden gecreëerd, zonder de lokale autoriteit en zelfstandigheid van de ondernemer in te perken. Integendeel zelfs!


Meer informatie: Eddy.huissoon@anwr-garant.nl