Nieuw merk in portfolio Distri Sport: Drop Shot Padel

 

Per 1 december j.l. is Distri Sport de trotste Benelux distributeur geworden van het merk Drop Shot Padel - een specialistisch merk met de ambitie om in alle padel benodigdheden te voorzien (rackets, schoenen, ballen, tassen , accessoires en kleding). Drop Shot is één van de drie topmerken op de Spaanse markt en is vanwege haar grote materiaalkennis “technical partner” op de World Padel Tour. Ook is Drop Shot al jarenlang sponsor van de nummer 1 van de wereld: Juan Martin Diaz – die een aparte lijn heeft in het productassortiment van Drop Shot. Het bedrijf dat achter dit merk staat, had al ruime ervaring in de productie van padel rackets voor een groot aantal andere merken. Vanuit deze kennis en ervaring heeft de oprichter in 2011 besloten om een eigen merk op de markt te  brengen: het merk Drop Shot Padel werd geïntroduceerd.

 

Distri Sport is de exclusieve verdeler voor de Benelux. “Het merk past perfect in het Distri Sport programma van kwalitatieve A-merken zoals Yonex, Donic Schildkröt, Franklin, SmellBeater”, aldus Ronald Heijstek, Sales en Marketing Directeur van Distri Sport in Nederland. “Padel is de snelst groeiende sport in de Benelux en we zijn dan ook erg trots dat we dit topmerk erbij gaan doen.”

U kunt een afspraak maken met Michel Lakerveld of Ronald Heijstek om de collectie te komen bekijken in de showroom in Sports Business Center (1e verdieping, B88).”

 

Achtergrond Distri Sport

Opgericht in 1972 door Herman Moens is Distri Sport International NV exclusief importeur van een ruime merken portofolio, met Yonex op nr. 1 vanaf de start. Distri Sport is een familiebedrijf met een compact team en een werkwijze die zich kenmerkt door korte lijnen, direct contact en veel aandacht voor de klant. Voor de Nederlandse markt zijn verantwoordelijk:

 

Ronald Heijstek, Sales en Marketing, is sinds 2006 werkzaam bij Distri Sport. Ronald heeft veel contact met de sponsorspelers en coaches die voor Yonex actief zijn in de tennis en badminton. In de volleybal sport is hij actief als trainer en coach en gaat graag naar de tennisbaan om de Yonex rackets te testen. Contact: ronald@distrisport.nl, mobiel 06-5391 6198.

 

Michel Lakerveld is productspecialist voor Distri Sport. Hij schrijft heel veel content voor de webshop en helpt vele klanten zich zelf en hun personeel op te leiden met kennis van zaken van alle producten die Distri Sport biedt. Michel is sinds 2007 werkzaam voor Distri Sport en bezoekt de meeste klanten in Nederland. Contact: michel@distrisport.nl, Mobiel: 06-5391 5558 .