CMP verhuist naar nieuwe showroom in Sports Business Center

 

Per 1 oktober j.l. worden de verkoopactiviteiten van de CMP collectie uitgevoerd door DH Agency. Een nieuw agentuur met een bekend gezicht: David Huisman blijft het vaste aanspreekpunt voor het merk CMP. Hij heeft zijn eigen agentuur opgericht en gaat dus zelfstandig verder bouwen aan het succes van dit Italiaanse merk voor urban-,  outdoor- en wintersportkleding. Not Just Some Wear BV zal opschalen naar een agentuur-plus vertegenwoordiging van CMP en verantwoordelijk blijven in Nederland voor de leveringen en administratieve afhandeling van het merk CMP. DH Agency wordt de CMP agent van Not Just Some Wear BV.

 

DH Agency gaat ook een samenwerking aan met De Goede labels uit Breda met de merken QUOTRELL, Siksilk en Capslab. Deze merken zullen ook te vinden zijn in de showroom van David waarbij hij verantwoordelijk is voor de verkoop van deze merken in de sportmarkt. De eigenaar van De Goedelabels, Doron de Goede, hoopt met DH Agency de sportmarkt te kunnen veroveren waarbij QUOTRELL met een eigen sportlabel komt.

Achtergrond CMP

 

Het merk CMP is ontstaan vanuit het Italiaanse F.lli Campagnolo. Sinds 2010 opereert het merk onder de naam CMP. Wat in 1948 begon als een marktkraam in het Italiaanse Bassano del Grappa, groeide uit tot een sterke speler op het gebied van outdoor- en wintersportkleding. Sinds 2014 is de collectie steeds verder uitgebouwd en zijn er naast footwear ook een eigen collectie voor trailrunning (2015) en skihelmen (2018) toegevoegd aan het portfolio. Sinds 2016 bestaat er een eigen trailrunning event in de geboorteplaats van het merk, Bassano del Grappa. De Nederlandse vertegenwoordiging lag de afgelopen drie jaar bij Not Just Some Wear alwaar David Huisman in dienst was. De CMP vertegenwoordiging wordt voor Not Just Some Wear uitgebreid naar een agent-plus contract, en per 1 oktober is het nieuwe DH Agency dus verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten als CMP agent van Not Just Some Wear BV.

Contact: DH Agency, David Huisman david@dh-agency.nl, telefoon: 06-1203 9201.