CRAFT / X-Tend Benelux blijft nog minimaal 5 jaar in Sports Business Center

 

Het merk CRAFT wordt in de Benelux vertegenwoordigd door X-Tend Benelux en heeft al sinds 1998 een vaste plek in Sports Business Center. De huidige showroom, vlakbij de ingang van het centrum, is al 8 jaar lang dé locatie voor alle afspraken met de retail partners – en dat blijft ook de komende jaren zo: X-Tend heeft haar huurcontract verlengt tot 1 januari 2026.

 


Adri Zwarthoff (CEO X-Tend BV / CRAFT Benelux) licht toe: „Wij maken veelvuldig gebruik van onze showroom in Leusden, nu en in de toekomst. De collectiviteit en gezamenlijke aantrekkingskracht van de aanwezige merken in het centrum zorgen voor een sterke basis. De showroom is voor ons een fijne plek om onze grote collectie professioneel te presenteren; maar wij gebruiken de showroom ook regelmatig als vergaderlocatie, bijvoorbeeld voor onze sales meetings.“


CRAFT is een innovatief merk met een grote bekendheid in diverse segmenten. Het is geweldig dat wij dit merk nog zeker tot 2026 mogen huisvesten in ons “clubhuis”. De samenwerking met Adri en zijn team is erg prettig en de medewerking van Adri in het bestuur van onze exposantenvereniging draagt daar zeker aan bij. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze fijne samenwerking.

 

Achtergrond X-Tend Benelux


X-Tend Benelux is de distributeur voor het merk CRAFT in de Benelux. Het van oorsprong Zweedse merk CRAFT is opgericht in 1977. Het merk begon met het maken van functionele baselayers en is uitgegroeid tot één van de grootste merken in de wereld van functionele sportkleding. CRAFT is hét merk voor de “everyday heroes” en world champions en is bijvoorbeeld de vaste partner van prof-sporters zoals Epke Zonderland en de spelers van PEC Zwolle.