Persberichten van exposanten

 

CRAFT / X-Tend Benelux blijft nog minimaal 5 jaar in Sports Business Center

 

 

Schoenen- en lifestylemerk New Balance verlengt tot 2025

 

 

 

Nieuw merk in portfolio Distri Sport: Drop Shot Padel

 

 

Nieuwe huurder: Hike-A-Way

 

 

Outdoorspecialist.nl is van start!

 

Outdoorspecialistnl Magazines 3 500X258

 

Na een jaar van voorbereiden is dit voorjaar de samenwerking Outdoorspecialist.nl van start gegaan. Op de nieuwe website is alle informatie te vinden over de inhoud van het concept, de deelnemende detaillisten en merken, maar ook heel veel nieuws over producten en bijvoorbeeld reisverhalen.

 

Lees hier het persbericht.

 

 

Succesvolle wintersport clinic

 

Sfeerfoto Rossignol Wintersport (1)

 

Op 7 oktober 2019 organiseerden HEAD, Fischer Sports & Rossignol hun jaarlijkse wintersport clinic. In een compact en sterk programma worden de winkelmedewerkers klaar gestoomd voor het nieuwe verkoopseizoen. Lees hier het persbericht.

 

Bezoekers erg enthousiast over Sport 2000 Professional Clinic Day

 

Sport 2000 Persbericht Groot 700X271jpg 

 

Op maandag 30 september 2019 organiseerde SPORT 2000 een Professional Clinic Day, gericht op het winkelpersoneel van SPORT 2000. Zo’n 50 personeelsleden afkomstig uit sportzaken verspreid over heel Nederland waren speciaal voor deze dag naar het SBC in Leusden gekomen. Lees hier het persbericht.

 

Beurzen van Intersport en Runnersworld voortaan in Sports Business Center

 

Rso

 

Per 1 juni 2019 beschikken de formules Intersport en Runnersworld van Euretco Sport over een eigen showroom in Sports Business Center. Tegelijkertijd heeft Euretco Sport RSO het huurcontract voor haar showroom met in ieder geval drie jaar verlengd. Hiermee is Sports Business Center de vaste beurslocatie van Intersport, Runnersworld en Euretco RSO voor de komende drie jaar. Deze intensivering van de samenwerking verstevigt de positie van Sports Business Center als hét schakelpunt van de sportretail. Lees hier het persbericht.