Sportful

 

Zwart Vierkant Vectorieel Ko

 

Ben jij een fietser die houdt van stevig fietsen waar plezier, kameraadschap en comfort bovenaan staan? Of kies jij net zoals de renners van Bora – Hansgrohe voor een snelle en strakke pasvorm? Peddel jij bovendien graag rond als de meest stijlvolle fietser van de groep? Dan heet de Sportful familie jou welkom.

Al meer dan 45 jaar lang geeft Sportful fietsers een reden om ’s ochtends uit bed te komen en hun stoutste fietskleding aan te doen. Of het nu koud, warm, droog of nat is, Sportful heeft voor elk moment de geschikte fietskledij. Jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken waardoor jij enkel nog moet genieten van de rit. Want daar draait het voor Sportful om. Onvergetelijke momenten beleven op de fiets. Live it!

 

Sportful Sfeerfoto Klein 

 

Highlight voor seizoen 2021

Wie Sportful zegt, die zegt Fiandre. Deze breed inzetbare fietskledingsstukken zijn ontwikkeld op Vlaamse wegen om je te beschermen tegen alle omstandigheden.

Een collectie fietskledij voor het hele lichaam. Van jassen, vesten en broeken tot accessoires die het verschil kunnen maken tussen warm of koud.

Bereid je voor op het ergste, verwacht het beste. Dat is Fiandre.

 

Fiandre Pro Jacket Klein 

 

Meer informatie?

Neem contact op met Wolvenberg of bezoek showroom A06.