Oakley - voor de sportieve look

 

Logo Oakley Op Wit 300X150 (1)

 

Het merk Oakley® werd in 1975 opgericht door Jim Jannard, wat naar zijn hond vernoemd is. Het eerste product dat op de markt kwam, waren de handvatten voor crossmotoren. Deze waren gemaakt van ‘Unobtanium’, wat ook gebruikt wordt bij de brillen collectie. Het materiaal biedt extra grip bij zweet, daarom zijn de brillen het meest bekend bij topsporters.

 

Naast brillen, biedt Oakley® ook sport apparel (e.g. helmen, petten, tassen etc.), die getest worden onder extreme omstandigheden om een superieure bescherming te garanderen. Oakley® is perfect voor mensen die houden van een sportieve look & een optimale presentatie willen garanderen.

 

Oakley Sfeerbeeld Liggend Oo9406 I 42X297

 

Highlight voor seizoen 2021

 

De helm ARO 5 Fog Gray is ontwikkeld met profrenners en triatleten. De helm biedt veiligheid dankzij de MIPS (Multidirectional Impact Protection System) technologie, de stevige Polycarbonaat shell en het EPS schuim voor een zeer goede bescherming van het hoofd.

Opvallend aan de helm is het BOA sluitsysteem achterop, de pasvorm kan hierdoor nauwkeurig aangepast worden. Daarnaast, nog het Eyewear Dock. Hierdoor is het mogelijk jouw zonnebril eenvoudig in de helm plaatsen, zonder dat je deze kan verliezen of vervelende drukpunten creëert. De adviesverkoopprijs is €249.

 

Oakley Product

 

Meer informatie?

Neem contact op met Oakley of bezoek showroom A08.