Mavic - innovatie uit Frankrijk

 

Mavic

 

Mavic SAS met haar wortels in Annecy Frankrijk bestaat sinds 1889. Het iconische wielermerk met de gele huiskleur en haar neutrale servicewagens in de tour de France staat bekend om haar innovaties en is geliefd bij iedere sportieve fietser dan wel wielerliefhebber.


Naast een zeer uitgebreide collectie wielen bestaat het assortiment voor een groot gedeelte uit rider equipment producten waaronder helmen, schoenen en kleding die zich kenmerken door de ingetogen, klassieke stijl met perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen.

 

Mavic Product Mavic Cosmic 1

 


Highlight voor seizoen 2021

 

De Mavic Cosmic Ultimate III schoenen zijn de ideale allround schoenen voor lange dagen in het zadel. Het Matryx bovenwerk met kevlar geweven draad in polyamide zorgt voor een maximale krachtsoverbrenging en zijdelingse support.  


De volledig carbon Energy SLR zool is extreem licht, stijf en dun hetgeen zorgt voor een zo efficiënt mogelijke pedaalslag. De dubbele BOA® Fit System IP1 sluiting met 1mm stapjes zorgt voor een gemakkelijke instap en micro afstelling tijdens het fietsen. De adviesverkoopprijs voor een paar is €350 en ze zijn verkijgbaar in verschillende kleuren.

 

Mavic Product 409320 0

 

Meer informatie?

Neem contact op met Mavic of bezoek showroom A09a.