GIGA DX by Killtec - lifestyle & functie

 

Giga

 

Killtec is een Duits familiebedrijf en verkoopt al sinds 1981 hoogwaardige ski-, outdoor en vrijetijdskleding aan retailers door heel Europa, Canada en Amerika. De filosofie bij Killtec draait om partnership, betrokkenheid en eerlijkheid. Deze belangrijke waarden worden al meer dan 35 jaar hoog in het vaandel gehouden. Onder de paraplu van Killtec wordt ook het merk GIGA DX verkocht. Dit is een casual en lifestyle collectie met functionele eigenschappen en aparte thema’s zoals een Travel en Bike collectie.

 

Killtec Sfeerbeeld Klt Bilderleiste 2012 1536X1536 Sfeerbeeld 1 Killtec Sfeerbeeld Klt Bilderleiste 2014 1 1536X1536 Sfeerbeeld 2

 

Highlight voor seizoen 2021

 

De GIGA DX Bike to Work collectie is een splinternieuw segment binnen sport en outdoor. Een collectie waarbij je kunt switchen tussen streetlife of Bikestyle.  Alle items hebben slimme features zoals zichtbare of onzichtbare reflectie, extra stretch in het rugpand voor bewegingsvrijheid, extra bescherming tegen opspattend water en speciale capuchons die over een fietshelm passen.

 

Het hele programma heeft een urban look wat uniek is in het fietssegment. Opvallend zijn de jassen Yorko en Avari voor hem en haar met reflecterende elementen, een waterkolom van 8000 mm en getapete naden. Beide jacks hebben een advies verkoopprijs van € 139,95. Nieuw voor het voorjaar van 2021 is dat de gehele Bike collectie PFC-vrij is en gemaakt is van gerecycled shells.

 

Meer informatie?

Neem contact op met GIGA DX by Killtec of bezoek showroom H31.