We Dare To Be

 

Dare2b

 

We believe in the energy of sport,  in the adrenaline of every heart beat, in the bravery of every goal. We are not limited by the impossible or ever satisfied by where we are at.
We take the lead and push further. We search for the adventure. We take the risk. We seek the thrills. We dare to live. WE DARE TO BE.

Ski, cycle, run or hike. We create the best looking most innovative products for our customers to push themselves to their limits and then some.

We never stop working to be a leading international sportswear brand - WE DARE TO BE.

 

Dare2b Sfeer

 

Highlights voor seizoen 2021

 

Heren:

De Dare2b fietscollectie voor heren maakt gebruik van een serie aan eigen ontwikkelde technologieën. Dit om veel comfort en bescherming te bieden zonder concessies te doen aan de styling. Zoals bijvoorbeeld de AEP Virtuosity L/S jersey DMT571: een jersey met ‘biomotion reflective technology’ die maximale zichtbaarheid garandeert. De jersey is rondom voorzien van reflectiedetails zodat de rijder in alle posities goed zichtbaar is voor de medeweggebruikers.

 

Dare2b Product Aep Virtuosity L S Jersey Dmt571 

 

Adviesverkoopprijs: €60

 

Dare2b’s fietscollectie biedt een complete hiërarchie van producten waarbij comfort en prestaties hand in hand gaan.

Met de bijpassende broek is de outfit compleet: de AEP Virtuosity Bibbed Short DMJ471 biedt de rijder in actie altijd een optimale pasvorm. De padding in de fietsbroeken van Dare2b kent drie varianten (Goed – Beter – Best) en bij deze broek is de padding van het hoogste niveau: de Dynamic AEP pro II pad is gemaakt van 3D stretch Coolmax materiaal dat antibacterieel is en voorzien is van het Anatomisch Oxyflow ventilatie systeem.

 

Dare2b Product Aep Virtuosity Bibbed Short Dmj471 

 

Adviesverkoopprijs: €70 

 

Dames:

De fietscollectie voor dames is modern gestijld en biedt een uitgebreide range aan fietsjacks, shirts en fietsbroeken. De trendy LED prints en frisse kleurcombinaties zijn prima onderling uitwisselbaar zodat je gemakkelijk je eigen outfit samenstelt:

 

Dare2b Product Aep Propell Jersey Dwt572 

 

AEP Propell Jersey DWT572, adviesverkoopprijs €60

 

En met een bijpassende broek voor dames uit de AEP lijn (advanced ergonomic performance): met een slankere pasvorm waardoor de aerodynamische prestaties zijn gegarandeerd:

 

Dare2b Product Dep Propell Short Dwj469 

 

DEP Propell Short DWJ469 met Dynamic AEP Pro II Pad, adviesverkoopprijs €65.

 

Dare2b biedt ook sportieve fietskleding aan voor kinderen.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Regatta of bezoek showroom C20.