Craft Sportswear - haal het maximale uit jezelf

 

Logo Craft Op Wit 300X150

 

Bij Craft zijn we gefascineerd door elk detail dat je helpt om het meeste uit je sport te halen. Daarom staat prestatie centraal in het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson ging hardlopen in het allereerste Craft-ondergoed, proberen we onze kleding steeds verder te ontwikkelen waarbij we ernaar streven dat iedere sporter het maximale uit zichzelf kan halen.

 

Craft Sfeer 1 Craft Ss20 Bike Tarmac

 

Craft Sportswear staat al jaren lang bekend om het produceren van zeer professionele hardloop-, fiets-, trainings- en onderkleding op het hoogste niveau. Internationale grootheden als Fabian Cancellara, gebroeders Schleck, Peter Sagan, Mathieu van der Poel en recent Tom Dumoulin behaalden veel van hun prestaties in de kleding van Craft. Daarnaast hebben ook andere Olympische helden als Epke Zonderland en de zusjes Wevers een sterke connectie met het van oorsprong Zweedse sportkledingmerk. Drie jaar geleden stapte Craft in de teamkleding en begonnen zij met het uitbreiden van de samenwerking met PEC Zwolle, die volledig de overstap maakten naar Craft. Inmiddels zijn ook andere topclubs uitgerust met Craft kleding, bijvoorbeeld het Belgische KAA Gent, SC Cambuur en Groningse volleybalclub Lycurgus.

 

Craft Sfeer 2 Img 8269

 

Highlight voor seizoen 2021:


De Pro Aero Jersey is een professioneel fietsshirt met uitstekende aerodynamica voor maximale snelheid. Op het lichaam afgestemde stoffen en meshpanelen met verschillende structuren zorgen voor een optimale luchtstroom en minimale luchtweerstand.

  • Lichtgewicht
  • Geleidende stof aan de mouwen en bovenrug voor optimale luchtstroom
  • Geperforeerde stoffen voor beter ademend vermogen
  • Vier achterzakken (één ritssluiting)
  • Elastische zoom aan de achterkant houdt de trui op zijn plaats
  • MAAT: XS-XXL.
  • Materiaal: lichaam: 92% polyester, 8% elastaan; mouwen / bovenrug lichaam: 80% polyester, 20% elastaan

 

Craft 1910533 688000 Pro Aero Jersey M Front

 

Meer informatie?

Neem contact op met Craft Sportswear of bezoek showroom G23a.