BORN – VAN EN VOOR DUURSPORTERS

 

Opgericht door apothekers en duursporters in 1985 te Born, een dorp in de Nederlandse wielerprovincie Limburg. Met hun ervaring vanuit het wielrennen en de expertise vanuit de farmacie mag je zeker zijn van technisch hoogstaande BORN-producten. Ieder product is 100% veilig en geschikt voor zowel professionals als fanatieke amateurs. Iedereen die meer prestaties of plezier wil halen uit zijn training, fietstocht of wedstrijd is bij BORN aan het juiste adres! Tevens is BORN het enige merk in de sportverzorging die een totaalconcept biedt in sportscare.

Naast sportvoeding is er een uitgebreid gamma aan sportverzorgende producten van uitstekende kwaliteit. Kortom met BORN aan jouw zijde ben je voorbereid op alles! We’ve got your back!

 

Born Sfeerfoto Klein

 

Highlight voor seizoen 2021

De BORN ISO PRO+ is een van de meest complete sportdranken op de markt en specifiek ontwikkeld voor duursporters.

Hij vult vocht, koolhydraten én elektrolyten aan. Door een 2:1 glucose/ fructose verhouding tot wel 90 gram koolhydraten per uur!

PeptoPro® voorziet de spieren onmiddellijk van eiwitten waardoor het herstelproces sneller zal worden opgestart. Ideaal voor duurinspaningen of sporters die graag hun limieten opzoeken!

 

Sports Drink Cans Series Klein

 

Meer informatie?

Neem contact op met Wolvenberg of bezoek showroom A06.