Ruim aanbod voor de sportieve fietser

 

Sports Business Center is hét inkoopcentrum voor de sportretail. In 70 showrooms presenteren in totaal ruim 350 merken hun collecties voor sport & lifestyle. Het aanbod is groot en gevarieerd voor diverse sporten, ook voor de (sportieve) fietser. In dit segment vind je maar liefst 30 merken verdeeld over 12 showrooms. Het aanbod omvat naast kleding en schoenen ook wielen, tassen en accessoires (helmen, brillen, handschoenen, bidons e.d.). Kom langs en laat je inspireren voor het seizoen 2021. De toegang is gratis voor inkopers en winkeleigenaren. Lees hier meer over ons toegangsbeleid.

 

 Castelli Product Ortlieb Sfeer Bikepanniers Classic Van 09111 Deuter Sfeer Bike Trans Alpine Sideshot 4 Martin Bissig Knip

 

 

 

Maak kennis met de merken!

Onderstaand vind je een overzicht van alle merken die inspelen op de behoeftes van 'de fietser' - van sportief tot mountainbike en vrijetijd. Maar welk merk biedt wat?

Klik op onderstaand logo van het merk waar je meer over wilt weten.

 

Collectie highlights

Wil je alvast een voorproefje van de spring-summer 2021 collecties zien?

Bekijk hier de collectie highlights.

 

Dit zijn de merken voor het fietssegment:


Waarom inkopen in Sports Business Center?

Inkopen in Sports Business Center kent veel voordelen: je vindt hier een groot aantal relevante merken onder één dak - je kan je makkelijk oriënteren op al het nieuws en op een efficiënte manier je afspraken inplannen (zonder extra reistijd). In elke showroom vind je het volledige aanbod van het desbetreffende merk en word je uitgebreid geadviseerd door de vertegenwoordigers.

 

Met de ruime openingstijden van het centrum kan je (bijna) op welk gewenst tijdstip een afspraak maken met de vertegenwoordigers. Je parkeert gratis direct voor de deur en je kan tussen de afspraken door in ons Café genieten van een heerlijke koffie of lunch. Op de exposantenpagina vind je van alle merken de contactgegevens - wees welkom en maak een afspraak met de vertegenwoordigers. Tot ziens in Leusden!

 

 

Jouw fietsmerk presenteren in Sports Business Center?

Ben je geen inkoper maar wil je zelf iets onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Sports Business Center? Dat kan! Jaarlijks trekt het centrum rond 9.000 bezoekende inkopers uit sport & lifestyle. Een interessante doelgroep - ook voor jou? De mogelijkheden in Sports Business Center zijn divers: van het huren van een showroom of meetingroom, het organiseren van een evenement tot de deelname aan één van onze beurzen. Kom eens langs en wij bespreken de mogelijkheden.

Lees hier meer over het huren van een showroom.

Lees hier meer over het huren van een meetingroom of eventlocatie.