PETZL OPENT SHOWROOM IN SBC

We verwelkomen het merk PETZL in het Sports Business Center! Het merk is toonaangevend op het gebied van klimmateriaal en marktleider als het gaat om hoofdlampen voor (trail)running en outdoor. Jaap de Rooij zal zijn Nederlandse en Belgische retailers vanaf nu ontvangen in showroom A04a.

Wij wensen hem goede zaken!

Eerder deze maand vond er weer een editie van de BizzyWheels Business Ride plaats. 

Bij het Sports Business Center kwam een groep ondernemers bij elkaar, vanaf daar fietsten ze een prachtige route door de regio Leusden. Op de racefiets hebben ze ongeveer 64 km afgelegd over de Utrechtse Heuvelrug, via Maarssen en Scherpenzeel terug naar het SBC in Leusden. We sloten de dag af met een gezamenlijke borrel op het middenplein.
 
Deze editie is georganiseerd door BizzyWheels en Castelli / Sportful Custom. Het volledige bedrag van de inschrijving/donatie is ten goede gekomen aan Alpe d’HuZes (KWF). 

 
Dank aan alle deelnemers en sponsoren. Hierboven krijg je een kleine sfeerimpressie van deze mooie, en vooral zonnige, dag.

Showrooms bereiden zich voor op Spring Summer '24


De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Op 12 juni 2023 tonen de merken in het Sports Business Center hun nieuwe zomer- en lentecollecties voor 2024 tijdens het Brand Event Spring Summer.

We namen tijdens de voorbereidingen een kijkje bij Röhnisch, Rab en Sportgroup Benelux. Waar ligt hun focus voor het nieuwe seizoen? En nog belangrijker; waar kun je ze vinden bij ons in het SBC?

 


Röhnisch 


Het Zweedse kledingmerk Röhnisch bereidt zich in het Sports Business Center voor op het nieuwe seizoen Spring Summer 2024. In hun ruime, lichte showroom hangen de nieuwste samples. Naast de zachte basiskleuren zien we komend seizoen ook een prachtige kobaltblauwe en rode kleur terugkomen. Zowel in de kleding als accessoires. 

Ook tijdens het Brand Event Spring Summer SS24 op 12 juni is de showroom van Röhnisch geopend. Kom vooral kijken in showroom A07 op de begane grond. 

 

  

 Rab


Rab en Lowe Alpine zijn klaar voor Spring Summer 2024. Dit Britse outdoormerk, gevestigd in het SBC, richt zich volledig op bergsportkleding, uitrusting en accessoires.

“Voor SS24 gaan Rab en Lowe Alpine voor super lichtgewicht. Benieuwd naar de nieuwe rugzakken, slaapzakken en matten? Bas Ursem nodigt je van harte uit om de showroom te bezoeken. "Kom gerust langs, onze showroom is er klaar voor!” 

Breng een bezoek aan hun showroom B09 (1e etage) tijdens het Brand Event Spring Summer op maandag 12 juni 2023.

   Sportgroup Benelux

Sportgroup Benelux is het multi-brand huis voor de Benelux en begeeft zich op de gebieden yoga, training, running, voetbal, tennis, padel, bike en outdoor. De collecties onderscheiden zich door het rustige kleurgebruik en het Scandinavische design.

Het merk Athlecia biedt voor de dames alles op het gebied van yoga/ fitness en athleisure wear. Met mooie pasteltinten en een goede collectie sport bh's een echte aanvulling op uw huidige assortiment. Lotto biedt voor SS24 een brede collectie (leren) voetbalschoenen met een goede marge voor de retailer en heeft een compacte collectie tennis en padelschoenen. De outdoor collectie van Whistler bevat naast alle pasteltinten ook frisse kleuren voor heren en dames. 

Ook aan de kinderen is er gedacht met het merk Endurance, dat zich richt op training, running en athleisure wear.

Een echte aanrader om, tijdens de preview, eens binnen te lopen in showroom A38 om te zien wat dit agentuur allemaal te bieden heeft.

    

 

 

 

 

BIZZYWHEELS Business Ride – Vrijdag 7 juli 2023


Op vrijdag 7 juli 2023 vindt de 4e editie van de BizzyWheels Business Ride plaats.

Rond het middaguur verzamelt een groep ondernemers bij het Sports Business Center. Vanaf daar fietsen ze een mooie route rijden op de racefiets van ongeveer 60 kilometer in de regio van Leusden.

Ook deze editie wordt gesponsord door Castelli / Sportful Custom -Squadra Velo. Het volledige bedrag van je inschrijving/donatie komt ten goede aan Alpe d’HuZes (KWF).

 

Wil je meer informatie over de BizzyWheels Business Ride? Lees hier meer informatie op hun website.

 

Brand Event Spring Summer '24


Op 12 juni 2023 hebben we in het Sports Business Center weer een nieuw Brand Event Spring Summer '24. De officiële opening van het seizoen spring-summer '24! Vanaf die dag zijn alle showrooms ingericht met de nieuwe collecties en hopen wij jullie weer als vanouds te kunnen ontvangen. Met koffie, lunch, gastmerken en veel gezelligheid!

Je bent van harte welkom in al onze showrooms die hun deuren van 09.00 tot 17.00 uur geopend zullen hebben. Daarnaast wordt de Peter Dankaart Award uitgereikt op ons middenplein.

Programma

9:00-10:00 - Ontvangst met koffie en wat lekkers bij de entree van het SBC
9:00-17:00 - Alle showrooms geopend, bekijk de nieuwe collecties!
9:00-16:00 - Koffie en thee bij de Tuk Tuk voor het middenplein, en in de K25 beurszaal.
12:00-13:30 - Lunch bij de entree van het SBC
17:30-18:00 - Uitreiking Peter Dankaart Award door Sport Partner op het middenplein
18:00-19:00 - Borrel voor aanwezigen op het middenplein

 

Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Lunch je die dag gezellig met ons mee? Laat dat dan ook even weten in het aanmeldformulier.

AANMELDEN

 

 

Dit jaar één Golfstore orderdag in Sports Business Center

Golfstore is een van de grootste golfwinkelketens van Europa. Actief sinds 1973 en inmiddels opererend in zes landen: Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk en Zweden. In Nederland telt Golfstore op dit moment 50 winkels en de aanwas aan nieuwe winkels groeit door, ook omdat de golfsport enorm in populariteit is toegenomen.

 

Dit jaar organiseert Golfstore weer een inkoopbeurs voor haar Nederlandse franchisenemers: op 3 en 4 juli 2023. Binnenkort delen we meer informatie. 

Bezoekers nieuwsbrief | voorjaarsupdate

Deze week hebben we een nieuwsbrief verstuurd naar onze bezoekers met een update vanuit het SBC.

In de nieuwsbrief lees je meer over...

  • Save the date: Brand Event Spring Summer op 12 juni 2023
  • Save the date: Brand Event Fall Winter op 11 december 2023
  • Nieuwe showroom van Sportsnow
  • Meerdere topmerken verlengen hun contract 
  • Zelfstandig agent gezocht voor Nederland voor het merk Newline

 

Lees hier de nieuwsbrief.