Vacatures exposanten

 

Op dit moment zijn er bij ons de volgende vacatures gemeld door exposanten:

 

 

 

HEAD - Customer Service Specialist

 

HEAD is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van premium sportuitrusting en kleding. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3 divisies: Racketsport, Wintersport en Sportkleding. We verkopen producten onder de HEAD merknaam (ski’s, skibindingen, skischoenen, snowboard, tennis, padel- en squash rackets, tennisballen, tennisschoenen en sportkleding). De belangrijkste producten van het bedrijf hebben leidende marktposities bereikt op basis van verkoop en reputatie en hebben een zichtbaarheid gekregen door het gebruik ervan door veel van de hedendaagse topsporters.

 

Voel jij je prettig in een informele, dynamische en hectische omgeving en heb jij passie voor klantenservice en sport? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sportieve Customer Service Specialist om ons HEAD Benelux team te komen versterken.

 

Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor de orders binnen Racketsport & Wintersport van onze Benelux klanten op gebied van afhalingen, leveringen, navragen en spoedorders. De meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit het controleren, bewaken en begeleiden van zendingen vanaf opdracht tot uitlevering, indien nodig proactief ingrijpen in zendingsverloop, telefonische en schriftelijke contacten met klanten en (internationale) collega’s en verzorgen en communiceren van performance-rapporten van klanten.

 

Benodigde opleiding/ervaring:

  1. Ervaring als customer service medewerker, bij voorkeur binnen (Sport)Retail.
  2. Goede kennis in woord en geschrift van Nederlandse en Engelse taal is een must.
  3. Aantoonbare ervaring met SAP, MS Office, Excel en Word.
  4. Teamplayer, klantgericht, commercieel ingesteld, communicatief en contactueel sterk, nauwkeurig, stressbestendig, oplossingsgericht en verbeteringsgericht.
  5. 1 dag in de week (maandag) werkzaam in onze showroom te Leusden. Overige dagen is mogelijk om vanuit huis te werken. Zelfstandig werken is dus een pre

 

Het aanbod:

 

Het betreft een fulltime (40 uur per week) uitdagende en verantwoordelijke functie in een sportieve, dynamische en informele organisatie. HEAD Benelux B.V. biedt goede arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw verantwoordelijkheden.

 

Ben jij deze sportieve en klantgerichte persoon, stuur dan je C.V. en een motivatiebrief naar b.burgmans@head.com o.v.v. Customer Service Specialist.