Bobo's Sports

Adres Hambakenwetering 20
Postcode 5231 DC
Woonplaats 's-Hertogenbosch
Land Nederland
Telefoonnummer 073 690 1777
E-mail info@bobos.nl
Website www.bobos.nl

Bobo’s Eyewear is een groothandel gevestigd in 's-Hertogenbosch en is in de sportbranche exclusief importeur van de merken Bollé, Cébé en PREGO.

 

Bollé: Bollé is een authentiek sport life style merk sinds 1888 en kenmerkt zich door de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit. In een zoektocht naar betere prestaties, combineert Bollé technische knowhow met stijl. Uitgevoerd in een reeks van kleuren en designs geïnspireerd op de huidige mode en lifestyle. Bollé biedt zonnebrillen, helmen en goggles voor zowel dames, heren en kinderen.

 

 

Cébé: Cébé is al sinds 1892 aan de top en is in meer dan 30 landen uitgegroeid tot een ware benchmark in sport- en outdooractiviteiten, voor zowel de professional als de amateur. Cébé biedt goggles, helmen en zonnebrillen voor zowel dames, heren als kinderen. Comfort, flexibiliteit, ergonomie, montuur- en lenskwaliteit zijn alle eigenschappen die synoniem zijn met Cébé.

 

Kom gerust een keer binnenlopen en maak kennis met onze merken! U kunt onze vertegenwoordiger Henk Huigens bereiken in de showroom op: 033-4340270 of mobiel: 06- 1486 2728