Bobo's Sports

Adres Hambakenwetering 20
Postcode 5231 DC
Woonplaats 's-Hertogenbosch
Land Nederland
Telefoonnummer 073 690 1777
E-mail info@bobos.nl
Website www.bobos.nl

Bobo’s Eyewear is een groothandel gevestigd in 's-Hertogenbosch en is in de sportbranche exclusief importeur van de merken Bollé, Cébé en PREGO.

CEO Brian Kragt 0031 (0)6 1313 1330

 

Bollé: Bollé is een authentiek sport life style merk sinds 1888 en kenmerkt zich door de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit. In een zoektocht naar betere prestaties, combineert Bollé technische knowhow met stijl. Uitgevoerd in een reeks van kleuren en designs geïnspireerd op de huidige mode en lifestyle. Bollé biedt zonnebrillen, helmen en goggles voor zowel dames, heren en kinderen.

 

Cébé: Cébé is al sinds 1892 aan de top en is in meer dan 30 landen uitgegroeid tot een ware benchmark in sport- en outdooractiviteiten, voor zowel de professional als de amateur. Cébé biedt goggles, helmen en zonnebrillen voor zowel dames, heren als kinderen. Comfort, flexibiliteit, ergonomie, montuur- en lenskwaliteit zijn alle eigenschappen die synoniem zijn met Cébé.

 

SPY+, geboren in 1994 in San Diego, komt voort uit de verschillende culturen van de Californische jeugd.

Dragers van SPY+ zijn makers, de buitenbeentjes, originals, visionairs en iconen. Zij uiten zich op verschillende manieren. Ze zijn onbeheerst, maar niet onbeheersbaar. Onbezonnen, individualistisch, hun mensen zijn de vertegenwoordigers van de positieve acties. Ze zijn de early adapters van nieuwe ideeën. Ze leven grotendeels in het nu, maar ze zijn altijd op zoek naar wat ze daarna kunnen doen.

Missie en visie van SPY+

“Ons eindeloze streven naar positieve culturele evolutie wordt gesymboliseerd door tools die een grote impact hebben op hoe jij de wereld ziet. Onze roeping is om de beste producten te bouwen die de persoonlijke uitdrukking per individu versterken voor zo veel mogelijk mensen. Wij zijn een design-gedreven merk. We dagen de gemeenschappelijke idealen van de status quo uit en omarmen het mysterieuze, excentrieke en revolutionaire. We zijn kampioenen van originaliteit, en de producten die we maken zijn dat ook symbolen van pure vrijheid om jezelf te zijn.”

 

Kom eens binnenlopen bij Henk!

 

Sales Henk Huigens

h.huigens@bobos.nl

0031 (0)6 2070 3257