UVEX EYEWEAR 2021

 

Bij uvex sports ontwikkelt men high end producten voor elke denkbare toepassing. Zo is iedere bril standaard voorzien van uvex supravision. Deze technologie voorkomt dat de lens gaat beslaan bij schommelende temperaturen. Bovendien is het lensoppervlak makkelijk schoon te krijgen dankzij een hydrofobe coating waardoor water en vocht van de lens druppelt.

 

Vergeet het meezeulen van een reserve zonnebril. Met uvex variomatic heb je aan 1 bril voldoende voor al jouw avonturen. Door middel van een fotochromatische lens verkleuren de glazen binnen enkele seconden van donker naar licht. Ideaal voor activiteiten in wisselende weersomstandigheden.

 

Voor uvex sports telt maar één doel: "Protecting people". Daarom baseert men de ontwikkeling van nieuwe technologieën niet enkel op de ervaringen van atleten maar gebruikt men ook de expertise op het gebied van arbeidsveiligheid van het zusterbedrijf uvex safety.

 

Bekijk de brand video en maak kennis met uvex cycling:

 

 

 

Highlights voor 2021

 

uvex sportstyle 228

 

We horen het jou al zeggen, is dit een echte sportbril? Zeker weten!
De oversized XXL-lens met spiegel technologie biedt niet alleen een supergroot gezichtsveld maar heeft ook een betrouwbare anticondensatie door de uvex supravision®-technologie.

 

De ultragrote lens bestaat uit één stuk en heeft hoekige uitsparingen. Hierdoor geniet men van een constante luchtstroom langs de lens wat zorgt voor optimale ventilatieprestaties. Deze bril vertegenwoordigt het beste van design in combinatie met functionaliteit.

 

De sportstyle 228 is bovendien makkelijk schoon te houden dankzij een vochtafstotend oppervlak voor een steeds zuiver en helder zicht.

 

Adviesverkoopprijs: € 90

 

 

 

uvex sportstyle 231

Met de uvex sportstyle 231 kies je voor een opvallende vormgeving, scherpe hoeklijnen en een full-mirror lens. De hightech performance-lens bestaat uit één stuk en biedt een breed gezichtsveld de je ogen beschermt tegen de wind.

 

Uitgerust met uvex supravision®-technologie, voorkomt deze bril beslaan en heeft een oppervlak dat vocht afstoot en is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Voor perfect draagcomfort en een compromisloze, veilige pasvorm zijn de zachte neuspads en oortips individueel verstelbaar.

 

De uvex sportstyle 231 is dé bril voor wedstrijden op de weg, gave singletracks in het bos of een ontspannen zonsondergang op de fiets.

 

Adviesverkoopprijs: € 120

 

 

Meer informatie?

 

Uvex eyewear wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Wolvenberg. Voor een vrijblijvende kennismaking neem je contact op met Arno Van Kommer via telefoon +31 (0) 6 29 38 24 40 of via email avk@wolvenberg.com.