Sunski - seriously sustainable sunglasses

 

 

Hoe kan je dit merk het beste omschrijven?

 

Designed to look good:

De zonnebrillen hebben voor 100% een eigen stijl en eigen kleurcombinaties; de ontwerpen worden ‘from scratch’ gemaakt in Sunski’s eigen atelier in San Francisco.

 

Frames that fit perfectly:

Hoe een zonnebril zit is minstens even belangrijk als hoe hij eruit ziet. De Sunski frames zijn superlicht en flexibel. Ze passen mooi en zitten de hele dag comfortabel.

 

Quality at fair price:

Sunski maakt gebruik van kwalitatieve materialen, tegen een betaalbare prijs zodat iedereen fair wordt behandeld.

 

Style that performs:

Met een stijlvolle zonnebril is het niet altijd mogelijk om actief bezig te zijn. En met een sportieve zonnebril vertoon je je soms liever niet in het openbaar. Sunski combineert het beste van uit twee werelden: er goed uitzien op elk moment van de dag, terwijl je actief bezig kan zijn.

 

Good for you and the planet:

Sunski heeft een eigen proces ontwikkeld, waar ze gedumpte materialen uit de lokale stortplaats een nieuw leven geven. Zo worden de frames uit gerecycleerd polymeer gemaakt. Daarnaast komen er geen plastic verpakkingen aan bod, de zonnebrillen worden geleverd in stevige gerecycleerde origami doosjes. Ook zet Sunski zich in voor een lange levensduur van de brillen en bieden zij met een ‘lens repair kit’ aan: als er een krasje op je lens zit, vervang je de lensen en hoef je geen nieuwe bril aan te schaffen. Ook is Sunski lid van de stichting ‘1% For The Planet’, waarmee het merk zich inzet voor het beschermen van het milieu.

 

Naast zonnebrillen heeft Sunski ook een mooi gamma ‘Blue Light lenses’. Lenzen speciaal ontworpen om onze ogen te beschermen tegen het blauwe licht van computer- en andere schermen.

 

 

Bekijk de brand video en maak kennis met het merk:

 

 

 

 

 

Highlights voor 2021:

 

Treeline Tortoise Forest

 

Kenmerken:

SuperLight recycled frames
Polarized TAC lenses with low VLT, ideal for bright, reflective environments
Removable, perforated Sidewings that provide peripheral sun protection
Rubber grip nose pads
Carrying case

 

Adviesverkoopprijs €100

 

 

 

Astra Black Forest

 

Kenmerken:
Multi-material construction:metal and recycled plastic
Polarized CR-39 2mm high quality lenses
Our most exciting, elevated finishes
Carrying case

 

Adviesverkoopprijs €120

 

 

 

Meer informatie?

 

Sunski wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Hike-A-Way. Voor een vrijblijvende kennismaking neem je contact op met Jeroen Hoveling via email (Jeroen@hikeaway.be) of telefoon: 06-5793 3596.