SPY+

 

Spy+ is de nieuwe aanwinst van Bobo’s Eyewear. Spy+ is in 1944 ontstaan in het Amerikaanse San Diego. Het merk is een mix van de culturen en elementen die de Californische jeugd definiëren. Bekijk de video en ervaar zelf de "Californian vibe" van SPY+.

 

 

 

Highlights voor zomer 2021

 

HAPPY LENS – HAPPY EYES

 

Verbeterde kleur en contrast, verbeterde stemming en alertheid, en schokbestendige, vervormingsvrije optiek in één kick-ass pakket dat SPY + loyalisten hebben leren kennen en waarderen.

 

+ VERBETERT KLEUR EN CONTRAST

+ AFGESTEMD OM DE ALERTHEID TE VERSTERKEN

+ GEPATENTEERDE THERAPEUTISCHE TECHNOLOGIE

 

 

 

FLYNN

Niet alleen om het zwembadfeest of het strand te rocken, met de Flynn kun je het gewaagde overal mee naartoe nemen met zijn futuristische kijk op een iconisch ontwerp. En met een vrijwel onverwoestbare Grilamid®-constructie is de Flynn gebouwd om diep in de tijd te gaan.

 

 

FLYNN 50/50

Door een echt SPY+ look te nemen en het een frisse kijk te geven, hebben we ons immer populaire montuur gestript, waardoor het semi-randloos is geworden en waarmee je direct klaar bent om in actie te komen.

Het maakt ons niet uit of je de koning van het strand bent of gewoon een lokale royalty - als gedurfd je standaard is, is er maar één stijl die tot zijn recht komt. Jouw eigen stijl. Adviesverkoopprijs € 140 – € 145.

 

DISCORD

Zo groot en gedurfd als het tijdperk dat diende als inspiratiebron, bewijst de Discord dat een beetje onenigheid een lange weg gaat in dit grootschalige, op de jaren 80 geïnspireerde stuk. Verkrijgbaar met onze premium Happy Definition (HD +) lenstechnologie en Trident ™ polarisatie, biedt de Discord 100% UV-bescherming.

 

 

DISCORD 50/50

Geïnspireerd door een onbeschaamd tijdperk vol gedurfde mode en luide trends, hebben we de Discord uitgekleed tot een zonnebril met half montuur voor een nieuwe manier om wat lawaai te maken. Discord 50/50 is stijlvol vervaardigd met een semi-randloos montuur met een laag profiel en is verkrijgbaar met onze premium Happy Defition (HD +) lenstechnologie en Trident ™ -polarisatie. Adviesverkoopprijs € 105 – € 155.

 

Nieuw gezicht in Sports Business Center

 

Eva van Arnhem heeft reeds haar intrede gemaakt bij Bobo’s als sales agent voor het merk SPY+ en heeft een vaste showroom in Sports Business Center (Showroom B 31). Eva heeft veel ervaring in de skiwereld, is zelf zeer actief in sports en zij heeft een zelfstandig agentschap (Sportsnow) voor een tweetal andere ski gerelateerde merken. SPY+ past hierdoor perfect binnen haar portfolio.

 

Meer informatie?

 

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je contact op met Eva van Arnhem van SportSnow via email (eva@sportsnow.nl) of telefoon: 06-2420 8905.