SINNER - AS I AM

 

In de SINNER collectie vind je alles wat je nodig hebt, om jezelf tegen de elementen te beschermen. Warmte of kou, zon of sneeuw, watersport of wintersport: wat de omstandigheden ook zijn, met de complete collectie van SINNER ga je altijd voor optimale bescherming. Sinds 1996 zijn wij de ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar inspiratie, opwinding, uitdagingen en magische momenten.

 

 

SINNER is te vinden in meer dan 3.000 winkels over de hele wereld. Waar we de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sportzonnebrillen, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En we groeien nog altijd: tegenwoordig worden de producten van SINNER wereldwijd in meer dan 24 landen verkocht. Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dát is waar SINNER voor staat.Highlights voor 2021

 

SELVA SINTEC® ZONNEBRIL


De SINNER SELVA zonnebril beschikt over de door ons ontwikkelde SINTEC®-technologie.

 

SINTEC®-brillenglazen elimineren reflecties van vlakke oppervlakken en zorgen zo voor beter zicht.

 

De comfortabele gepolariseerde lens neemt onder alle weersomstandigheden de hinderlijke schitteringen weg, is contrast verhogend en geeft een perfect diepte zicht.

 

Tevens kan de SELVA zonnebril eenvoudig worden verglaast.

 


Adviesverkoopprijs: €59,99

 

 

 

COWELL ZONNEBRIL


De SINNER COWELL zonnebril is gemaakt van metaal in combinatie met kunststof en heeft verschillende tortoise kleuren in het frame.

 

De degrade glazen zijn roze met een verloop van donker naar licht (categorie 3), bieden 100% UV-bescherming en zijn volledig gedecentreerd.

 

Ook deze zonnebril kan eenvoudig op sterkte worden gemaakt.

 

Op al onze zonnebrillen geldt de SINNER Free Insurance: Na registratie is de zonnebril 1 jaar verzekerd tegen diefstal, verlies of schade.


Adviesverkoopprijs: €39,99

 

 

 

 

Meer informatie?

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je contact op met Jildo Vallinga via email (jildo@sinner.eu) of telefoon: 0294-465 060.