SERENGETI - A TRUE AMERICAN ICON

 

2021 markeert een echte ommekeer voor het merk Serengeti: de lancering van de main line-collectie laat meer dan ooit de diepgewortelde Amerikaanse spirit en het vakmanschap van het merk zien. Dit wordt geïllustreerd door de sterke slogan "A TRUE AMERICAN ICON".

 

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het hoge kwaliteitsniveau waarmee de brillen gemaakt worden:

 

 

 

Highlights voor 2021

 

De nieuwe main line-collectie bestaat uit drie capsulecollecties, waaronder de Creator Collection en de Driving Heritage Collection, elk met zijn eigen persoonlijkheid en stijl.

 

 

 

Highlight uit de Creator Collection: Winona

 

Deze capsulecollectie is bedacht en ontworpen als een artistieke, expressieve een inspirerende lijn, met een sterk staaltje vakmanschap en passie voor het product zelf. Elk detail is zorgvuldig overwogen en elk materiaal is zorgvuldig verbeterd, en komt prachtig uit in de ontwerpen, zoals je kan zien in de Winona, een echte highlight uit deze collectie.

Met minerale lenzen, is Winona een handgemaakt montuur van acetaat en metalen details. Winona is verkrijgbaar in vier kleurstellingen, waaronder twee champagnekleuren: Pink Champagne en Champagne Translucide.

De adviesverkoopprijs is € 338.

 

 

Highlight uit de Driving Heritage Collection: Danby

 

Deze capsulecollectie is een eerbetoon aan het DNA van het merk en vernieuwt iconische ontwerpen, gecombineerd met de beste lens ooit ontwikkeld voor tijdens het autorijden. Dit leidde tot de creatie van retro vintage modellen, zoals de Danby: met minerale lenzen is Danby een handgemaakt montuur van acetaat en metalen details. Verkrijgbaar in vier kleurstellingen, waaronder Redish Brown en Shiny Honey.

 

De adviesverkoopprijs is € 338.

 

 

Meer informatie?


De Main Line-collectie van Serengeti is nu verkrijgbaar en geselecteerde modellen kunnen worden aangevraagd via distributeur Bobo’s Eyewear. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Bobo's Eyewear via telefoon +31 (0)73 6901777 of e-mail info@bobos.nl


Of maak direct een afspraak met uw vertegenwoordiger: