Serengeti SPORT

 

BELEEF DE WERELD AMBITIEUS


De Serengeti® Sport-collectie bevat de meest geavanceerde organic sportlens ooit: SPIRIT. In zijn etymologie verwijst SPIRIT naar ziel, moed en daadkracht, die kernwaarden zijn van onze consumenten. GEEST wordt ook gedefinieerd als het vitale principe of de drijvende kracht in alle levende wezens die het gevoel van avontuur oproept dat leeft bij onze consumenten.


Voorzien van de meest geavanceerde lenstechnologieën: Photochromic en Spectral Control® en de ultieme antikras- en antireflectiebehandelingen, belichaamt SPIRIT onze wens om onze wereld op zijn meest inspirerende manier te ervaren.
SPIRIT-lenzen zijn twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor ze de perfecte lens zijn voor buitenactiviteiten en ultiem comfort bieden. Sommige van onze monturen zijn verkrijgbaar met een gepolariseerde SPIRIT-lens.

 

 

 

Highlights voor 2021

 

OATMAN - Wat een gewaagde stijl!

 

Oatman is een aanpassing van de populaire pilotenstijl met een platte bovenkant. Dit model is gemaakt van premium eco-nylon en is voorzien van de nieuwe SPIRIT-lens van Serengeti.

 

Een gebruiksvriendelijk esthetisch ontwerp met veerscharnieren voor ultiem comfort; Oatman staat klaar om je mee te nemen op de meest avontuurlijke roadtrips.

 

 

Er zijn 2 montuurkleuren op sterkte verkrijgbaar met PhD ™ 2.0-lenzen.

 

Adviesverkoopprijs: € 150 - € 180

 

 

WAKOTA

 

Vrouwelijk en casual met een hoekig ontwerp aan de bovenkant, Wakota is een eco-nylon frame uitgerust met veerscharnieren voor ongelooflijk comfort tijdens het dragen. De SPIRIT-lenzen maken deze retro vierkante vorm compleet, waardoor je de wereld op zijn meest ambitieuze manier kunt ervaren.

 

 

Er zijn 2 montuurkleuren op sterkte verkrijgbaar met PhD ™ 2.0-lenzen.

 

Adviesverkoopprijs: € 150 - € 180

 

 

Meer informatie?


De Sports Collectie van Serengeti is nu verkrijgbaar en geselecteerde modellen kunnen worden aangevraagd via distributeur Bobo’s Eyewear. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met
Bobo's Eyewear via tel. +31 (0)73 6901777 of e-mail (info@bobos.nl).

 

Of maak direct een afspraak met uw vertegenwoordiger:

 

Henk Kolhoff
Accountmanager West
06 - 551 448 92
henk@bobos.nl


Jeffrey Veenendaal
Agent Noord
06 - 5101 3074
jeffrey@bobos.nl


Ralph van den Heuvel
Accountmanager Zuid
06 - 551 448 93
ralph@bobos.nl