Cébé - Highlights voor 2021

 

S’TRACK 2.0


De expert-zonnebril van Cébé met revolutionaire stabiliteit komt terug in een gemoderniseerde versie. Sinds het begin in 1892 staat Cébé bekend om zijn onverschrokken geest en om het leveren van de beste uitrusting voor echte outdoor liefhebbers, door producten te creëren die de waaghalzen beschermen in hun wildere uitdagingen dankzij aangepaste technologieën.

 

Het meest technische model van het merk, S’TRACK, is een perfecte illustratie van deze toewijding. De zonnebrillen zijn al jaren populair onder trailrunners en joggers en zijn favoriet bij kampioenen als François d’Haene en Jessica Pardin. Dit jaar komt het deskundige hardloopmodel van Cébé terug in een gemoderniseerde versie genaamd S’Track 2.0, en zal beschikbaar zijn in grote en middelgrote maten om zich aan te passen aan alle soorten gezichten. Van hardlopen tot mountainbiken, S’Track 2.0 is gemaakt om alle situaties te weerstaan die normaal gesproken een uitdaging vormen voor de stabiliteit van zonnebrillen.

 

 

 

 

 

Junior Collectie met nieuwe kleuren

Cébé voegt nieuwe kleuren toe aan de beschermende én trendy light junior-collectie. De ogen van baby's en jonge kinderen hebben jaren nodig om zich te ontwikkelen en zijn extra gevoelig voor intens licht. De gevaarlijkste zonnestralen voor het netvlies zijn uv-straling en schadelijk blauw licht. Omdat jonge kinderen graag buiten zijn, lopen onbeschermde ogen het risico beschadigd te raken. De light junior-collectie van Cébé biedt niet alleen bescherming voor de ogen van kinderen, maar zorgt er ook voor dat kinderen er trendy uitzien dankzij de nieuwe kleurencombinaties die aan de collectie zijn toegevoegd.

 

 

Highlights junior modellen

 

ALEA en MIO

Deze modellen zijn de must-haves van het seizoen 2021 voor de kleinste meisjes en jongens. Het zijn trendy vormen, gemaakt van ultraflexibel en ultra duurzaam materiaal. De zonnebrillen bieden 100% UV-bescherming en bescherming tegen blauw licht. De modellen ALEA en MIO zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

 

Verkoopadviesprijs € 30

 

 

FLORA en ORESTE

Met deze modellen kunnen kinderen van 3 tot 5 jaar hun avonturen in stijl overwinnen. De monturen zijn ultraflexibel en ultra duurzaam en beschikken over zeer beschermende glazen. Vanaf het voorjaar worden er nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, waardoor het aantal kleurstellingen van FLORA en ORESTE beschikbaar zullen zijn in acht kleurencombinaties en ALEA en MIO in negen kleurencombinaties.

 

Verkoopadviesprijs € 30

 

 

Actie Pakket CÉBÉ Junior

 

Bobo’s heeft een ideaal pakket samengesteld aan Cébé Junior zonnebrillen met een mooie korting op een openingsorder en korting op de eerste vervolgorder. Er is ook gedacht aan een Junior Display om dit op de juiste manier te presenteren in uw zaak.

 

Actievoorwaarden:

25% korting op openingsorder

10% korting op vervolgorder

Display (Cébé Kids new!) in bruikleen

Commitment minimaal 24 maanden 60 stuks

Display 1 op 1 aanvullen

 

Meer informatie?

 

Cébé wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Bobo's Eyewear. Voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie over de actiepakketten neem je contact op met Henk Huigens via email (h.huigens@bobos.nl) of telefoon: 06-1486 2728.