Vision in Sports

 

Op maandag 12 april a.s. staat in Sports Business Center het thema zonnebrillen centraal. Sports Business Center is hét B2B inkoopcentrum voor de sportdetailhandel (lees hier meer over het centrum). Naast sportmerken zoals Puma, New Balance en O'neill zijn ook verschillende aanbieders van (zonne-) brillen in het centrum gevestigd, bijvoorbeeld Oakley, Bollé, Alba Optics en Uvex. En op 12 april a.s. zijn er nog drie extra merken aanwezig: Serengeti, Morel en Prego. Onderstaand vind je het volledige merkenoverzicht.

 

 

Deze brillenmerken presenteren op 12 april a.s. hun collecties aan inkopers uit de retail. Inkopers kunnen met één bezoek kennis maken met de collecties van maar liefst 10 merken. Waar de focus normaal gesproken op de sportretail ligt, is het sfeervolle centrum deze dag ook toegankelijk voor ondernemers en inkopers uit de optiekbranche. Een unieke gelegenheid! Het bezoek is gratis en uiteraard staan de gratis koffie & lunch klaar voor de aangemelde bezoekers. Wees welkom!

 

 

Veiligheid staat voorop

Alle afspraken in het centrum vinden plaats met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Elk merk presenteert zijn collectie in de eigen showroom (afgesloten ruimte). Tijdens de afspraak wordt er rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en wordt er voldoende afstand gehouden. Het ruim opgezette centrum (in totaal 20.000m²) heeft brede gangen waar de bezoekers elkaar veilig kunnen passeren. Ook hanteren wij een maximum aantal bezoekers in het centrum dat ruim onder de RIVM-grens van 1 klant per 10m² ligt. De exposanten werken volledig op afspraak en alle bezoekers worden vooraf geregistreerd.

Wil je weten hoe het centrum eruit ziet? Bekijk hier een kort filmpje:

 

 

 

 

Bezoek op afspraak

 

Een bezoek aan het centrum is mogelijk & gratis voor ondernemers en inkopers uit de detailhandel - mits van te voren aangemeld. Er zijn twee manieren om zich aan te melden: Je maakt een afspraak met de deelnemende merken (zie onder) of je meld je aan via het formulier van Sports Business Center.

 

 

Deelnemende merken

 

Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich! Serengeti zonnebrillen worden ervaren als rustgevend, contrast-verhogend en beschermend. Het merk staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen met daarin drie belangrijke functies:

 

Meekleurend: De photochromic glazen passen zich aan de lichtsituatie aan. Ze worden donkerder bij fel zonlicht en lichter bij donkere omstandigheden. Hierdoor heb je altijd goed zicht en krijg je geen vermoeide ogen. Alle glazen van Serengeti zijn meekleurend.

 

Blauwlichtfilter: Het Spectral Control Filter® beschermt de ogen tegen het schadelijke blauwe licht (voor 95% gefilterd) en zorgt voor een goed contrast. Het geeft kijkcomfort en helderheid bij elk weertype. Alle glazen van Serengeti zijn voorzien van het Spectral Control Filter®.

 

Minder schittering: Door de polarization wordt het zonlicht herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat. De polarisatiefilm zit tussen twee lagen glas in, waardoor deze laag niet kan slijten of beschadigen. Dit biedt perfecte bescherming. Het merendeel van de Serengeti glazen is gepolariseerd.

 

Wil je kennis maken met Serengeti?

Lees hier meer.

 

 

 

Speciaal voor alle sportievelingen heeft Serengeti de sportlijn ontwikkeld. Zo kunt u ook tijdens uw sportactiviteiten gebruik maken van de hoogwaardige brillen en glazen van Serengeti. De zonnebrillen uit de sportlijn zijn gemaakt van uitermate licht en bestendig materiaal.

 

Wil je kennis maken met Serengeti Sport?

Lees hier meer.

 

 

 

 

Bollé is een authentiek sport lifestyle merk dat al sinds 1888 bestaat. Kenmerkend voor Bollé is de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit.

 

De collectie van Bollé biedt vele soorten en kleuren zonneglazen zodat men voor alle (weers)omstandigheden een geschikte sportbril kan vinden. Naast de uitgebreide collectie sportbrillen voor o.a. wielrennen, golfen, tennis en watersporten, heeft Bollé ook een prachtige lifestyle collectie en kinderbrillen.

 

Bollé zonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

 

Wil je kennis maken met Bollé?

Lees hier verder.

 

 

 

Het merk SPY+ is geboren in 1994 in San Diego en het staat voor een mix van de culturen die de Californische jeugd definiëren. Een bron van inspiratie, zelfexpressie en non-conformiteit zijn de drijvende kracht achter alles waar SPY+ voor staat. Het kruispictogram staat symbool voor de kruising van ideeën die een positieve vibe teweeg brengen.

 

Dragers van SPY+ zijn makers, buitenbeentjes, originals, visionairs en iconen. Zij zijn onbeheerst, maar niet onbeheersbaar. Onbezonnen, individualistisch, simpelweg de vertegenwoordigers van de “good vibes & positive actions”. Zij zijn de early adapters van nieuwe ideeën. Zij leven in het nu, maar zijn altijd op zoek naar de next step.SPY+ is een design-gedreven merk dat het mysterieuze, excentrieke en revolutionaire omarmt. De designers zijn kampioenen van originaliteit die producten maken waarmee jij jezelf kan zijn.

 

Wil je kennis maken met SPY+?

Lees hier verder.

 

 

 

Alba Optics brengt de iconische modellen van vroeger terug tot leven, uitgerust met de modernste lenzen. Alle modellen worden met de hand gemaakt in Italië, het land met een diepe connectie met zowel het fietsen als eyewear.


Een nieuwe type eyewear die niet enkel gebaseerd is op prestaties en resultaten maar meer op kwaliteit en de ervaring. Het gaat om de reis, in welke weertype je ook bent.

 

Wil je kennis maken met Alba Optics?

Lees hier verder.

 

 

 

Goodr zonnebrillen voor hardlopers - onderscheidend, fashionable én betaalbaar:

 

We started goodr because we think running is fun and your gear should be too. We’re all about creating fun, fashionable, and functional sunglasses that everyone can afford.

 

Wil je kennis maken met Goodr?

Lees hier verder.

 

 

 

Sunski - seriously sustainable sunglasses

 

Wie Californië zegt, denkt aan zon, zee, strand. Geen betere plek om een zonnebril merk te starten, moeten schoolvrienden Tom en Michael gedacht hebben. Hun idee is simpel: gepolariseerde zonnebrillen maken die evengoed aanvoelen als ze eruit zien. In elk model en in elk nieuw ontwerp zit een perfecte mix van stijl, fit, prijs/kwaliteit, prestatiemogelijkheden en duurzaamheid.

 

“Sunglasses: They're how you see the world and how the world sees you. You deserve great sunglasses that make it fun to be outside”

 

Wil je meer weten en vooral zien van dit merk?

Lees hier verder.

 

 

 

Cébé Pure Adrenaline - zonnebrillen voor sport & mode

 

Sinds de oprichting in 1892 is Cébé een pionier in de vervaardiging van de sportbril. Vanaf het allereerste begin werd het merk gedragen door talrijke klimmers tijdens hun expedities. Samen met hen ontwikkelde Cébé producten die specifiek aangepast werden aan de meest extreme weersomstandigheden.

 

Tegenwoordig is Cébé zowel technisch als stijlvol voor alle sportmannen en -vrouwen op zoek naar pure adrenaline-ervaringen. Cébé biedet een compleet assortiment van zonnebrillen voor sport en mode, skibrillen en helmen, ontworpen om aan de eisen van de EVN en de meest veeleisende consument te voldoen. Er is ook een prachtig JUNIOR-assortiment die de Blue Light Lens-technologie van Cébé combineert met haar expertise en toewijding om de ogen van jonge kinderen te beschermen.

 

Wil je meer weten van dit merk?

Lees hier verder.

 

 

 

SINNER - bescherm jezelf tegen de elementen

Sinds 1996 zijn wij de ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar inspiratie, opwinding, uitdagingen en magische momenten. SINNER is te vinden in meer dan 3.000 winkels over de hele wereld. Waar we de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sportzonnebrillen, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En we groeien nog altijd: tegenwoordig worden de producten van SINNER wereldwijd in meer dan 24 landen verkocht. Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dát is waar SINNER voor staat.

 

Wil je meer weten over de SINNER zonnebrillen?

Lees hier verder.

 

 

 

Morel - hét referentiemerk voor Franse brillen

 

De geschiedenis van Morel is een verhaal van mensen. Een echt netwerk van gepassioneerde leden die werken om de ambitie van het merk te ondersteunen: het meest gerenommeerde Franse brillenmerk wereldwijd worden.

Onze ambitie voor de komende jaren is kristalhelder: Morel wil het internationale referentiemerk voor Franse brillen worden. Om dit doel te bereiken, werken we met een hecht netwerk van distributeurs over de hele wereld, zo dicht mogelijk bij de opticiens.

 

Wil je meer weten over Morel?

Lees hier verder.