Vision in Sports

 

Ben jij ook zo benieuwd hoe de nieuwe modellen zonnebrillen voor zomer 2021 eruitzien? Wat de nieuwe trends zijn? En welke nieuwe merken er zijn? Dan hebben wij iets voor jou als ondernemer of inkoper: op maandag 31 mei a.s. staat het thema zonnebrillen centraal in ons centrum. Die dag vind je bij ons de nieuwe collecties van maar liefst 12 merken. Kom je oriënteren en zorg dat je voorraad op orde is, want de zomer is nabij!

 

Sports Business Center is hét B2B inkoopcentrum voor de sportdetailhandel (lees hier meer over het centrum). Naast sportmerken zoals Puma, New Balance en O'neill zijn ook verschillende aanbieders van (zonne-) brillen in het centrum gevestigd, bijvoorbeeld Bollé, Alba Optics en Uvex. En op 31 mei a.s. zijn er nog drie extra merken aanwezig: Serengeti, Morel en Prego. Onderstaand vind je het volledige merkenoverzicht.

 

 

Deze brillenmerken presenteren op 31 mei a.s. hun collecties aan inkopers uit de retail. Inkopers kunnen met één bezoek kennis maken met de collecties van maar liefst 12 merken. Waar de focus normaal gesproken op de sportretail ligt, is het centrum deze dag ook toegankelijk voor ondernemers en inkopers uit de optiekbranche. Een unieke gelegenheid! Het bezoek is gratis en uiteraard staan de gratis koffie & lunch klaar voor de aangemelde bezoekers. Wees welkom!

 

Veiligheid staat voorop

Alle afspraken in het centrum vinden plaats met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Elk merk presenteert zijn collectie in de eigen showroom (afgesloten ruimte). Tijdens de afspraak wordt er rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en wordt er voldoende afstand gehouden. Het ruim opgezette centrum (in totaal 20.000m²) heeft brede gangen waar de bezoekers elkaar veilig kunnen passeren. Ook hanteren wij een maximum aantal bezoekers in het centrum dat ruim onder de RIVM-grens van 1 klant per 25m² ligt. De exposanten werken volledig op afspraak en alle bezoekers worden vooraf geregistreerd.

Wil je weten hoe het centrum eruit ziet? En welke merken je kan ontdekken op 31 mei?

Bekijk hier een kort filmpje:

 

 

 

 

Bezoek op afspraak

 

Een bezoek aan het centrum is mogelijk & gratis voor ondernemers en inkopers uit de detailhandel - mits van te voren aangemeld.

 

Deelnemende merken

 

SERENGETI - A TRUE AMERICAN ICON

 

De MAIN LINE-COLLECTIE laat Amerikaanse spirit en het vakmanschap van SERENGETI zien. Het merk is ontstaan in de VS en wordt over de hele wereld gedragen. Het combineert al meer dan 140 jaar baanbrekende technologie met innovatieve ontwerpen.

 

2021 markeert een echte ommekeer voor het merk met de lancering van de main line-collectie, die meer dan ooit de diepgewortelde Amerikaanse spirit en het vakmanschap van het merk laat zien. Dit wordt geïllustreerd door de sterke slogan "A TRUE AMERICAN ICON".

 

Wil je meer weten over Serengeti?

Lees hier meer.

 

 

 

FOR SPORT. FOR LIFE.


Bollé is een authentiek sport lifestyle merk sinds 1888. Kenmerkend voor Bollé is de ultieme combinatie van pasvorm, mode en functionaliteit. De collectie van Bollé biedt vele soorten en kleuren zonneglazen zodat men voor alle omstandigheden een geschikte sport en/of lifestyle bril kan vinden. Naast de uitgebreide collectie sportbrillen voor o.a. wielrennen, golfen, tennis en watersporten heeft Bollé ook een prachtige lifestyle collectie.

 

SLIM COLLECTIE SPORT LIFESTYLE
Bollé staat bekend om zijn creativiteit en geavanceerde ontwerpen sinds 1888 en presenteert zijn visie op een sportieve levensstijl met de lancering van zijn nieuwe SLIM-COLLECTIE. Gekenmerkt door de combinatie van lifestyle-vormen en hoogwaardige functies voor sport, associeert deze nieuwe collectie van 6 modellen een scherpe look met de revolutionaire VOLT + lens met hoog contrast van Bollé. Een must-have voor mensen die stijl zoeken terwijl ze een actief leven nastreven.

 

Wil je kennis maken met Bollé?

Lees hier verder.

 

 

 

Nieuwe aanwinst voor Bobo's Eyewear

 

Het merk SPY+ is geboren in 1994 in San Diego en het staat voor een mix van de culturen die de Californische jeugd definiëren. Een bron van inspiratie, zelfexpressie en non-conformiteit zijn de drijvende kracht achter alles waar SPY+ voor staat. Het kruispictogram staat symbool voor de kruising van ideeën die een positieve vibe teweeg brengen.

 

Dragers van SPY+ zijn makers, buitenbeentjes, originals, visionairs en iconen. Zij zijn onbeheerst, maar niet onbeheersbaar. Onbezonnen, individualistisch, simpelweg de vertegenwoordigers van de “good vibes & positive actions”. Zij zijn de early adapters van nieuwe ideeën. Zij leven in het nu, maar zijn altijd op zoek naar de next step.SPY+ is een design-gedreven merk dat het mysterieuze, excentrieke en revolutionaire omarmt. De designers zijn kampioenen van originaliteit die producten maken waarmee jij jezelf kan zijn.

 

Wil je kennis maken met SPY+?

Lees hier verder.

 

 

 

Alba Optics brengt de iconische modellen van vroeger terug tot leven, uitgerust met de modernste lenzen. Alle modellen worden met de hand gemaakt in Italië, het land met een diepe connectie met zowel het fietsen als eyewear.


Een nieuwe type eyewear die niet enkel gebaseerd is op prestaties en resultaten maar meer op kwaliteit en de ervaring. Het gaat om de reis, in welke weertype je ook bent.

 

Wil je kennis maken met Alba Optics?

Lees hier verder.

 

 

 

Goodr zonnebrillen voor hardlopers - onderscheidend, fashionable én betaalbaar:

 

We started goodr because we think running is fun and your gear should be too. We’re all about creating fun, fashionable, and functional sunglasses that everyone can afford.

 

Wil je kennis maken met Goodr?

Lees hier verder.

 

 

 

Sunski - seriously sustainable sunglasses

 

Wie Californië zegt, denkt aan zon, zee, strand. Geen betere plek om een zonnebril merk te starten, moeten schoolvrienden Tom en Michael gedacht hebben. Hun idee is simpel: gepolariseerde zonnebrillen maken die evengoed aanvoelen als ze eruit zien. In elk model en in elk nieuw ontwerp zit een perfecte mix van stijl, fit, prijs/kwaliteit, prestatiemogelijkheden en duurzaamheid.

 

“Sunglasses: They're how you see the world and how the world sees you. You deserve great sunglasses that make it fun to be outside”

 

Wil je meer weten en vooral zien van dit merk?

Lees hier verder.

 

 

 

CÉBÉ - PURE ADRENALINE

 

Comfort, flexibiliteit, ergonomie, montuur- en lenskwaliteit zijn eigenschappen die synoniem zijn met de Cébé excellence wereldwijd. Verkocht in meer dan 30 landen is de naam uitgegroeid tot een ware benchmark in sport- en outdoor activiteiten, zowel voor amateurs als ook voor professionals.

 

Cébé is de partner van kampioenen over de gehele wereld, zowel tijdens de winter als de zomer. Denk aan alpine skiën, snowboarden en freeride, maar ook beachvolley, triatlon, in-line skate en klimmen. Daarnaast heeft Cébé ook een assortiment modieuze zonnebrillen en zonnebrillen speciaal voor kinderen.

 

Het merk Cébé is gespecialiseerd in het maken van sport- en lifestyle-zonnebrillen (met een echte expertise in zonnebrillen voor hardlopen en bergbeklimmen), maar ook skibrillen en helmen. Het merk "Pure Adrenaline", geboren in 1892 in het Jura-gebergte, wordt gekenmerkt door zijn handige en authentieke producten die zijn ontstaan uit de passie van het merk voor outdoor en avontuur. De assortimenten zijn bedoeld voor volwassenen, maar ook voor tieners en kinderen.

 

Wil je meer weten over dit merk?

Lees hier verder.

 

 

 

SINNER - bescherm jezelf tegen de elementen

Sinds 1996 zijn wij de ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar inspiratie, opwinding, uitdagingen en magische momenten. SINNER is te vinden in meer dan 3.000 winkels over de hele wereld. Waar we de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sportzonnebrillen, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En we groeien nog altijd: tegenwoordig worden de producten van SINNER wereldwijd in meer dan 24 landen verkocht. Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dát is waar SINNER voor staat.

 

Wil je meer weten over de SINNER zonnebrillen?

Lees hier verder.

 

 

 

Morel - hét referentiemerk voor Franse brillen

 

De geschiedenis van Morel is een verhaal van mensen. Een echt netwerk van gepassioneerde leden die werken om de ambitie van het merk te ondersteunen: het meest gerenommeerde Franse brillenmerk wereldwijd worden.

Onze ambitie voor de komende jaren is kristalhelder: Morel wil het internationale referentiemerk voor Franse brillen worden. Om dit doel te bereiken, werken we met een hecht netwerk van distributeurs over de hele wereld, zo dicht mogelijk bij de opticiens.

 

Wil je meer weten over Morel?

Lees hier verder.

 

 

 

UVEX EYEWEAR - protecting people

 

uvex sports is een betrouwbare partner wanneer het op veiligheid aankomt. Met een uitgebreide keuze aan producten ondersteunt men zowel recreatieve sporters als topsporters die met hun prestaties het hoogst mogelijke niveau willen bereiken. Onze brillen bieden een onmisbare bescherming in extreme situaties maar bieden ook comfort tijdens alledaagse uitdagingen.

 

Wil je meer weten over uvex eyewear?

Lees dan hier verder.

 

 

PREGO 

 

In het Italiaans vertaalt PREGO zich naar "Graag gedaan". PREGO is een internationaal merk van hoogwaardige zonnebrillen en monturen voor vrouwen en mannen. Meer dan 50 jaar ervaring in de optiekbranche wordt gecombineerd met een kristalheldere missie om premium waarde te bieden voor een redelijke prijs.

 

Alle PREGO's zijn vervaardigd met enkel de best mogelijke materialen als het gaat om kwaliteit. PREGO is Deens Design met internationale inspiratie en zorgt dat deze trends worden vastgelegd in de collecties - met zowel high fashion stijlen als klassieke multi-seizoensontwerpen.

 

Wil je meer weten over PREGO?
Lees hier verder.

 

 

ICONIC BRAND BORN IN THE USA


Serengeti® ontwerpt en ontwikkelt brillen om je te bevrijden. Het ontwerp, de kwaliteit en het comfort van onze monturen en de superieure definitie van onze lenzen zorgen ervoor dat u de volledige controle houdt achter het stuur of gaspedaal, in zon, sneeuw of lucht.


We hebben deze bril gemaakt voor degenen die hunkeren naar de open weg waardoor ze kunnen ontsnappen uit de beslotenheid van de stad en een eindeloze dorst hebben naar avontuur en vrijheid. Waar ze ook zijn, wat ze ook zoeken.

 

Wil je meer weten over Serengeti Sport?
Lees hier verder.