Wintersport Clinic Fischer, Head & Rossignol

 

 Drie Logos In 1 Beeld

 

Op 12, 19 & 26 oktober organiseren de drie merken Fischer, Head, & Rossignol een gezamenlijke wintersport clinic om hun retail partners optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Als specialist op het gebied van wintersport is het cruciaal om je te blijven onderscheiden van de concurrentie; goed opgeleid winkelpersoneel is dan ook een steeds belangrijker onderdeel van jouw succes. En omdat tijd voor jou en jouw personeel kostbaar is, hebben de drie merken Fischer, Head, & Rossignol het idee opgevat om gezamenlijk een clinic-ochtend te organiseren. Dit doen zij in 2020 al voor de 4e keer.

 

Dit jaar dient er rekening gehouden te worden met de RIVM-richtlijnen en daarom worden de clinics op meerdere dagen aangeboden. Op die manier kan er prima getraind worden in kleinere groepen, waarbij iedereen voldoende afstand kan houden. 

 

Deelnemers kunnen kiezen uit deze data:

Maandag 12 oktober van 09:30 tot 16:30 uur (bij benadering). Op deze dag vinden de clinics plaats als onderdeel van de Kennis-update dag van de Erkende Wintersportspecialist. Lees hier verder.

Maandag 19 oktober van 09:00 tot 12:45 uur

Maandag 26 oktober van 09:00 tot 12:45 uur

 

De bedoeling van deze wintersport clinic is jouw kennis van de nieuwe producten in een compacte sessie te updaten. Zodat jij en jouw personeel vol vertrouwen de verkoop van deze drie merken kunnen opstarten in het nieuwe wintersportseizoen.

 

De clinics zullen plaats vinden in de showrooms van Fischer, Head & Rossignol in Sports Business Center. Na inschrijving ontvang je de indeling bij welk merk je om 9.00 uur gaat starten. In Sports Business Center en in de showrooms van de merken wordt rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen. Lees hier meer over de maatregelen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

 

Facts

Data: maandag 12, 19 en 26 oktober 2020
Locatie:

Sports Business Center, Plesmanstraat 1, Leusden; Klik hier voor de routebeschrijving

Kosten: Gratis
Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Deadline: aanmelden uiterlijk 5 oktober 2020

 

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 5 oktober a.s. aanmelden door een mail te sturen aan een van onderstaande:

Erwin van het Reve: Reve@insidebrands.nl

Herbert Martin: Herbert.Martin@fischersports.com

Frank Smid: f.smid@head.com

Vermeld in je email de naam van je winkel en de namen van alle collega's die aan de clinic willen deelnemen.

LET OP: aanmelden voor de clinic dag op 12 oktober kan hier.

 

Graag tot ziens op één van de clinicdagen!

 

Herbert Martin

Fischer

 

Frank Smid

Head (1)

 

Erwin van 't Reve

Rossi Van Website Sept 2020