Sportfocus 2019

 

Sportfocus Afbeelding 1200X628 Fb

 

Op maandag 20 mei presenteerde brancheorganisatie INretail de resultaten van het onderzoek Sportfocus 2019 in Sports Business Center.

 

Inhoud van het onderzoek

Eens per drie jaar vindt er een grootschalig onderzoek plaats over de sport business. Dit onderzoek geeft antwoord op vragen als "Hoe staat het ervoor in de sportbranche? Wat zijn de laatste retailontwikkelingen en consumententrends in de markt? En wat betekent dit nu voor de sportretail in Nederland?"

 

Sportfocus 2019

 

De titel van het nieuwste Sportfocus onderzoek luidt: Haal kracht uit iedere golf. Frank Quix (directeur van onderzoeksbureau Q&A) en Jan Meerman (directeur van INretail) presenteerden de resultaten uit het onderzoek aan de ruim 200 aanwezige sport professionals.

 

Hieraan vooraf ging een motiverend verhaal van oud-hockey speelster Joyce Sombroek. Zij deelde haar ervaringen uit de topsport en gaf handige tips die toepasbaar zijn voor ons allemaal. Want iedereen heeft een keer te maken met een uitdaging. De 5 learnings van Joyce zijn:

  • Een goede mindset is cruciaal voor succes
  • Focus op dingen waar je invloed op hebt
  • Zoek de verbinding en benut diversiteit
  • Communiceer en vraag feedback
  • Keep chasing the 1%

 

Combineer deze learnings met de inzichten uit het Sportfocus onderzoek en ga aan de slag. Zorg dat jij profiteert van de groei en de kansen in onze sector! 

 

Rapport downloaden

 

Het rapport Sportfocus 2019 is gratis beschikbaar (ook als je geen lid bent) via de website van INretail.

 

 

 

Foto impressie

 

Dia1

 

Dia2

 

Dia3

 

Dia4

 

Dia5