6 december- Special Market Day in het SBC

 

Met de winter in aantocht komen de nieuwe collecties voor FW22-23 langzaam binnen.

Deze Special Market Day op 6 december a.s. is er voor iedereen die zich vroeg in het seizoen wil oriënteren of inkopen, laat je inspireren.

 

LET OP!!! de extra activiteiten op deze dag zijn komen te vervallen. Helaas dus geen gast-exposanten of aangeboden lunch. MAAR…..

 

Het Sports Business Center is wel gewoon geopend en uiteraard ben je welkom! Gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan en uiteraard ben je als vakbezoeker zeer welkom om je te oriënteren. We verwelkomen je graag met koffie en iets lekkers.

 

Tijdens deze Special Market Day openen de exposanten die de samples reeds in huis hebben de deuren van de showrooms voor u open.

 

U kunt in alle rust een indruk krijgen van de nieuwste collecties. Mocht u vragen hebben over een merk of product, helpen de vertegenwoordigers u graag verder. Het fijne is dat u in het centrum ruim 350 merken vindt voor sport & lifestyle en dat u binnen 1 dag een goed overzicht krijgt van de collecties die voor uw winkel relevant zijn.  

 

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Ons belangrijkste doel is om een veilige ontmoetingsplek voor de branche te creëren: een clubhuis waar men ook in deze tijd op een persoonlijke en veilige manier bij elkaar kan komen en de producten in het echt kan bekijken.

 

Graag tot ziens op 6 december!