SBC Brand Event Spring-Summer 2020

 

03 Sbc Ss2020 24 Juni Outdoor 1000X448

 

Dive into Spring-Summer 2020

 

Maandag 24 juni vond het SBC Brand Event SS20 plaats, traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe inkoopseizoen. Het credo voor deze dag was: Dive into Spring-Summer 2020! En met de zomerse temperaturen was iedereen in de juiste stemming om in de zomercollecties te duiken. Alle showrooms zijn ingericht met de SS20 collecties en dat biedt een uitstekende mogelijkheid voor inkopers om zich in één dag vrijblijvend te oriënteren op al het nieuws.

 

Vb Fotografie Hr Dsc08584

 

Van filiaalbedrijf tot zelfstandige winkel, sportretail Nederland was aanwezig: Buitensport Four Seasons, Daka Sport, De Wit Schijndel, Intersport Megastore Roermond, Kampeerwereld Hendriks, Karsten Travelstore, Twinsport,  Wehkamp en diverse ondernemers van Run2Day en Sport 2000 kwamen zich oriënteren op al het nieuws, om enkele voorbeelden te noemen.

 

Tijdens het SBC Brand Event stonden de spring-summer 2020 collecties van de ruim 350 merken in Sports Business Center centraal. Er was veel nieuws te ontdekken: van functionele sportartikelen tot bad & beachmode, sneakers, sportsfashion en outdoor, het aanbod is groot en gevarieerd. Met de nieuwe showrooms van Summmit Outdoor & Sports (met de merken La Sportiva, Black Yak, Aklima en CT climbing technology), Rafertrading (met de merken Sherpa, Alchemy Equipment, Palgero en Grüezi Bag), PD-care (merken SOLE en OS1st), Reell, adidas Golf en Mavic is het aanbod in verschillende segmenten vernieuwd.

 

 Vb Fotografie Hr Dsc09108

 

Sustainability Square

 

Sbc Sustainability A5 Knip

 

Op het Sustainability Square konden bezoekers kennis maken met 16 merken die door innovatieve producten en projecten willen bijdragen aan een betere toekomst. Van producten van gerecycled plastic tot kleurstoffen die gewonnen worden uit notenschillen: er zijn talrijke mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren; ook voor de retailers liggen er kansen op dit gebied. Het Sustainability Square is gedurende het hele seizoen te bezoeken. Meer informatie over de getoonde producten vind je hier.

 

De hele dag door genieten

 

Bezoekers en exposanten genoten de hele dag door van de goed verzorgde en uitgebreide catering. Een grote publiekstrekker was de Juice Bar die ijskoude vruchtensappen serveerde. Ook de ijskoffie viel bij buitentemperaturen boven de 30 graden goed in de smaak.

Later in de middag startte de Summer-BBQ op het terras van Sports Business Center. Onder het genot van een alcoholvrije Mojito en een vers bereide hamburger kon men het laatste nieuws uit de branche uitwisselen en bijpraten met alle collega’s en leveranciers.

 

Vb Fotografie Hr Dsc09213

 

Nog veel activteiten gepland

Ook voor de komende weken staat de agenda van Sports Business Center goed gevuld met verschillende activiteiten. En tot en met 2 september is er op elke maandag een Market Day: alle showrooms zijn dan geopend; inkopers kunnen op die manier makkelijk en efficiënt meerdere afspraken in één dag combineren.

 

Bekijk hieronder de foto impressie van 24 juni: