Kennisupdate-dag

 

Erkend Wintersport Specialist

 

Informatie voor leden Erkend Wintersportspecialist


De uitnodiging en het aanmeldformulier zijn op 9 september j.l. door INretail verstuurd aan alle leden van de Erkend Wintersportspecialist. Zoals in de statuten staat omschreven is deze kennisupdate-dag verplicht voor certificaathouders.

 

Aanmelden kan door het ingevulde formulier te sturen naar jreemers@inretail.nl, de aanmelding sluit op 5 oktober. Bij vragen kan je contact opnemen via 088-973 0639 of info@dewintersportspecialist.nl


Exclusief voor de leden van de Erkend Wintersportspecialist wordt er in de ochtend een plenaire sessie gegeven door Richard Molenaar. In deze sessie wordt er een verkooptraining nieuwe stijl gegeven. De sessie start om 10:00 uur, ontvangst van de deelnemers is vanaf 09:45 uur met een kop koffie. Voor de leden van de Erkend Wintersportspecialist is deelname aan de Kennisupdate-dag verplicht voor certificaathouders.


Vanaf 11:30 uur is er de mogelijkheid om een aantal merken-clinics te volgen in de showrooms van Sports Business Center. Deze clinics duren 45 min. In onderstaande lijst is te zien welke leverancier over welk onderwerp een clinic aanbiedt.

 

Programma Merken Deel 1

 

Programma Merken Deel 2


Lunch

Voor alle deelnemers wordt er een lunch-pakket besteld. Namens de Erkend Wintersportspecialist is de lunch voor 2 personen per winkel gratis. Mocht je met meer dan 2 personen komen, dan is de lunch voor de extra personen voor eigen rekening. De lunch kost € 9,50 per persoon en je kan op locatie nog extra lunchbonnen kopen (te  betalen per pin of contant).

Door deze aanpak kunnen wij iedereen voorzien van een lunch, zonder dat het tot wachtrijen en onnodige drukte komt. De lunch wordt per persoon hygiënisch verpakt en kan in het café of elders in het centrum genuttigd worden.