Kennisupdate-dag Erkend Wintersport Specialist

 

Ski 932188 1280 Ex Logo Salomon
 

Op maandag 12 oktober organiseert de Erkend Wintersportspecialist een Kennisupdate-dag in Sports Business Center. In samenwerking met de exposanten wordt er een update gegeven over ski hardwaren voor het wintersport seizoen 20-21.

 

Ben je lid van de Erkend Wintersportspecialist?

Lees dan hier verder.

 

Nieuw: deelname mogelijk voor alle ondernemers

Ook ondernemers die niet aangesloten zijn bij de Erkend Wintersportspecialist, kunnen zich met hun personeel opgeven voor de clinics die door de exposanten gegeven worden. Dus: wil jij en je medewerkers top geïnformeerd het wintersport seizoen ingaan? Er is keuze uit 10 clinics en elke medewerker kan zich opgeven voor maximaal 5 clinics. Een clinic duurt 45 minuten.

 

Deelname aan de clinics is voor winkelmedewerkers kosteloos, alleen de kosten voor de lunch zijn voor eigen rekenig (€ 9,50 per persoon, zie onderstaand de details). Als gevolg van de RIVM-richlijnen is het aantal deelnemers per clinic beperkt en is een aanmelding verplicht. De deadline voor aanmelding was 5 oktober.

 

De aanmelding voor de Kennisupdate-dag is gesloten. Wil jij je nog aanmelden? Neem contact op met de receptie en vraag naar de mogelijkheden: receptie@sportsbusinesscenter.nl, 033-432 0302.

 

Tijden & indeling

Elke deelnemer geeft bij de inschrijving aan, welke clinics hij/zij wil bezoeken (max. 5). Na 5 oktober wordt de indeling gemaakt en ontvangen alle deelnemers hun tijdschema. De dag zal omstreeks 9:30 uur beginnen en rond 16:30 uur eindigen.

De organisatie doet haar uiterste best om bij de indeling rekening te houden met alle wensen; maar ook de beperkte capaciteit en de RIVM-richtlijnen dienen gerespecteerd te worden. Het aantal plekken is beperkt, daarom verzoeken wij alle deelnemers om zich zo tijdig mogelijk aan te melden. En mocht je onverwachts verhinderd zijn, meld je dan af, zodra je het weet. Dat geeft ons de kans om de vrij gekomen plek aan iemand anders aan te bieden.

 

Overzicht Clinics

Hieronder vind je een overizcht van de clinics die gegeven worden op 12 oktober. Bij je aanmelding geef je maximaal 5 van deze clinics aan; je stelt dus je eigen programma samen.

 

Programma Merken Deel 1

 

Programma Merken Deel 2
 

 

Lunch

Voor alle deelnemers wordt er een lunch-pakket besteld; dit is voor eigen rekening en kost € 9,50 per persoon. De kosten voor de lunch dienen op locatie bij binnenkomst betaald te worden (per pin of contant).

Door deze aanpak kunnen wij iedereen voorzien van een lunch, zonder dat het tot wachtrijen en onnodige drukte komt. De lunch wordt per persoon hygiënisch verpakt en kan in het café of elders in het centrum genuttigd worden.

 

Corona Maatregelen

In Sports Business Center worden de richtlijnen van de rijksoverheid, om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, toegepast (lees hier meer). Voor de Kennisupdate-dag betekend dit onder andere dat de stoelen voor de clinics worden neergezet op 1,5m afstand van elkaar. Daarnaast is er extra aandacht voor de looproutes van alle deelnemers en wordt de lunch als pakket aangeboden (hygiënisch verpakt). En wij adviseren iedereen om een in de algemene delen van het gebouw een mondkapje te dragen. Zodra je op een vaste plek zit (in de ruimte waar je de clinic volgt), mag het mondkapje af.

 

Sbc Corona Insta Post 1200X1200 02