Welkom in onze Hollandse bubbel!

 

Op 11 januari j.l. klonk het startschot voor A Brand New Season. Alle showrooms zijn van start gegaan met hun verkoopseizoen FW 21-22. En alle retailers en inkopers zijn op afspraak van harte welkom in de showrooms! Bekijk hier het aanbod en plan gelijk je afspraken in.

 

Door het maken van een afspraak ben je ervan verzekerd dat de vertegenwoordigers tijd voor je hebben en stellen wij veilig dat het niet te druk wordt in de showrooms. Wees welkom!

 

Direct aanmelden voor de gratis lunch? Klik hier.

 

Gratis lunch - meld je aan

Graag trakteren wij alle bezoekers op een heerlijke lunch. Deze actie gold in eerste instantie voor de maand januari - en wij mochten al veel positieve reacties ontvangen van onze bezoekers. Daarom hebben wij de actie verlengd: ook op 1, 8, 15 en 22 februari kunnen retailers met een afspraak in het centrum zich aanmelden voor de  gratis lunch. De gratis lunch is alleen op aanmelding verkrijgbaar. Meld je aan via deze link.  Je kan je aanmelden tot de vrijdag (12:00 uur) voorafgaand aan de maandag dat je naar Leusden wilt komen.

 

Aanmelden gratis lunch

 

 

Veilig oriënteren & inkopen

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Ons belangrijkste doel is het om op een veilige manier te B2B inkoop te faciliteren. Meer weten over onze maatregelen? Kijk hier.

 

Heb je vragen?

Stuur een email naar receptie@sportsbusinesscenter.nl of bel met 033-432 0302.

 

Graag tot ziens in Leusden en tot die tijd: blijf gezond!

 

Hartelijke groet,

Team Sports Business Center

 

Bekijk de video uitnodiging van de exposanten: