BRAND EVENT SS/23

 

Het Sports Business Center staat maandag 20 juni a.s. geheel in het teken van de nieuwste collecties tijdens het Brand Event SS/23. Een mooi moment voor de sportbranche om samen te komen, elkaar te ontmoeten, bij te praten, oriënteren of bestellen. Let’s meet in Leusden!

 

Alle showrooms met SS/23 collecties zijn open! Het meest uitgebreide assortiment op het gebied van o.a. outdoor, running, bad & beach, cycling, golf, sportieve & avontuurlijke lifestyle onder 1 dak! De nieuwste materialen en mooie kleur combinaties. Kom, kijk en bestel!

 

Koffie, thee en iets lekkers bieden we je graag aan. Ook ben je welkom om gezellig en gratis mee te lunchen. Hiervoor dien je je aan te melden, dan houden we rekening met je komst. We sluiten de middag af met een gezellige borrel op ons terras met een DJ!

 

 

 

 

 

 

Bezoek onze exposanten

 

Er zijn diverse exposanten die een nieuwe  of verbouwde showroom hebben. Neem vooral een kijkje bij de nieuwe showrooms van o.a. TCK, Bobo Sports, Killtec, Sport Group Benelux of L-Fashion. 

Ook is het service-center van Equip al een tijdje geopend, hier kunnen producten worden gerepareerd en gereinigd in het kader van duurzaamheid. 

 

Bobo Sports zal deze dag o.a. aan de pers vol trots de nieuwe showroom en collectie presenteren. 

Outdoorspecialisten.nl organiseert deze dag een bijeenkomst voor aangesloten leden. 

 

Naast het vaste en brede aanbod van leveranciers binnen het SBC is er ruimte voor een aantal gast-exposanten. Neem een kijkje in B21 of B05 bij o.a.:

 

In2SportBrands, met de merken:

Turner - Padel

Cairn - Outdoor protectiematerialen

2117 Of Sweden - Creatieve lifestye collectie, 'het draait allemaal om functie en design'!

Zonnebrillen: Polaroid, Carrera en Under Armour.

 

Fladde Outdoor, met de merken:

Craghoppers - Unrivalled Outdoor and travelclothing. De meest efficiënte anti-insect kleding.

Klättermusen-The world’s most refined outdoor & mountaineering equipment since 1975

USWE- action backpacks. No dancing monkey.

 

Superfit

Outdoor kinderschoenen met aangepaste pasvormen en een innovatief quick-release bevestiging. Met Gore-Tex membraam waterdicht en ademend, maar vooral ook ‘çool’ voor de jeugd. 

 

Stadler

Stadler is een Oostenrijks wandelschoenenmerk vanuit een familiebedrijf en is al sinds 1930 actief. Consequente ontwikkeling op het gebied van pasvorm en verwerking, concentratie op de traditionele en exclusieve verwerking van eersteklas materialen maakt Stadler over de grens reeds geliefd. 

 

Baltic Lifejackets:

Lifejackets zonder compromissen op functie en kwaliteit.

 

Programma

8:30 uur                        Alle showrooms open 

12:00 - 13:30 uur          Lunch, picknick style (aanmelden verplicht)

16:30 - 18:00 uur          Branche borrel

 

Er zijn nog een aantal plekken open voor gast-exposanten. Interesse? Mail naar marketing@sportsbusinesscenter.nl of bel Bianca Rikels op 06-5113 1813. 

 

In een veranderende markt zijn er naast uitdagingen ook volop kansen! Op de handen zitten is geen optie. Ontmoet, deel kennis, inzichten en ervaring… Let’s meet in Leusden!