10 januari ‘022 - Brand Event F/W 22-23

Welkom tijdens het Brand Event F/W22-23. Where sports meet!


Het SBC Brand Event FW 22-23 vindt plaats op maandag 10 januari 2022. Dit is de dag waarop het hele centrum is ingericht met de nieuwe FW 22-23 collecties. Alle showrooms openen hun deuren voor ondernemers en inkopers uit de retail.


Een mooie gelegenheid om je te oriënteren op alle nieuwe collecties en te netwerken. Onze exposanten zien je graag spontaan binnen lopen, maar een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

  • Alle showrooms open

 

  • Ook onze exposanten met ski-hardwaren hebben de nieuwste collecties eerder dan normaal compleet. Een mooie gelegenheid om je alvast te oriënteren!

 

  • Gratis catering gedurende de dag voor bezoekers

 

  • De toegang is gratis voor vakbezoekers, maar aanmelding is vereist.

 

Uiteraard vinden wij het belangrijk een veilige ontmoetingsplek te creëren. Bij de opzet hebben we dan ook rekening gehouden met de nu geldende Covid- maatregelen. We zijn gelukkig ruim behuisd en zorgen daarnaast voor spreiding van catering-uitgifte. We ontvangen je graag met koffie/thee en iets lekkers. De lunch is van 12:00 tot 13:30 uur beschikbaar.


Helaas geven de maatregelen geen ruimte voor de après-ski bar of een avondprogramma. De Award-uitreikingen zullen later in het jaar plaatsvinden. Er is dus nog alle ruimte en kans om een nominatie voor Retailer van het Jaar in de wacht te slepen.


Meld je hier aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst.


Graag tot ziens op 10 januari! 

 

Hartelijke groet,


Team Sports Business Center