6 december- Special Market Day in het SBC

 

Met de winter in aantocht komen de nieuwe collecties voor FW22-23 langzaam binnen.

Deze Special Market Day op 6 december a.s. is er voor iedereen die zich vroeg in het seizoen wil oriënteren of inkopen, laat je inspireren. De toegang is gratis voor vakbezoekers, maar wel graag aanmelden i.v.m. catering. Wees welkom! 

 

Direct aanmelden - Klik hier

 

Special market day

 

Programma

08:30 - 11:30 uur

  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

09:00 - 17:00 uur

  Showrooms open: oriënteer u op de nieuwe collecties

 

  Gast-exposanten met focus op Outdoor*

12:00 - 13:30 uur

  Sfeervolle winter-lunch

 

*Wij zullen spoedig de deelnemers aankondigen op onze website en via onze socials. We hebben de inschrijving voor gastexposanten opengezet en zullen via onze website en onze socials de aanmeldingen bekend maken.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze Special Market Day openen de exposanten die de samples reeds in huis hebben de deuren van de showrooms voor u open. De volledige lijst van showrooms die open zijn publiceren we op 26 november.

U kunt in alle rust een indruk krijgen van al het nieuws. Mocht u vragen hebben over een merk of product, helpen de vertegenwoordigers u graag verder. Het fijne is dat u in het centrum ruim 350 merken vindt voor sport & lifestyle en dat u binnen 1 dag een goed overzicht krijgt van de collecties die voor uw winkel relevant zijn.  

 

Nieuw: gastexposanten tijdens de Special Marketday

Voor de 1e keer in december bieden we ook ruimte voor gastexposanten binnen het segment Outdoor. We zullen de deelnemers spoedig aankondigen op onze website en via onze socials.

 

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Ons belangrijkste doel is om een veilige ontmoetingsplek voor de branche te creëren: een clubhuis waar men ook in deze tijd op een persoonlijke en veilige manier bij elkaar kan komen en de producten in het echt kan bekijken.

 

Graag tot ziens op 6 december!