Golfstore beurzen 2021 in Sports Business Center

 

Golfstore is een van de grootste golfwinkelketens van Europa. Actief sinds 1973 en inmiddels opererend in zes landen: Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk en Zweden. In Nederland telt Golfstore op dit moment 50 winkels en de aanwas aan nieuwe winkels groeit door, ook omdat de golfsport enorm in populariteit is toegenomen.

 

Twee keer per jaar organiseert Golfstore een inkoopbeurs voor haar Nederlandse franchisenemers: in augustus voor textiel en in oktober voor hardwaren. En vanaf dit jaar vinden deze beurzen plaats in Sports Business Center. Björn Renee (Area Consultant, Golfstore) licht toe: “Wij spelen al langer met de gedachte om de beurzen in Leusden te organiseren en zijn ontzettend blij dat wij deze stap nu zetten. Het centrum heeft alle benodigde faciliteiten in huis en is door de centrale ligging voor onze ondernemers goed te bereiken. En de moderne en sportieve inrichting van het centrum zorgen gelijk voor de juiste sfeer.“

 

Charlotte van der Veen (marketing & communicatiemanager, Sports Business Center) kijkt uit naar de samenwerking met Golfstore: “Een groot aantal van de Golfstore leveranciers is het hele jaar te vinden in ons centrum; super fijn om tijdens de beurs alle leveranciers in huis te hebben. Het golfsegment is enorm in trek en wij zijn blij dat wij met ons centrum kunnen bijdragen aan een efficiënte inkoop voor de Golfstore leden. Door het aanbod bij elkaar te brengen, kan je in een korte periode met veel leveranciers afspreken en makkelijk producten vergelijken. En tussendoor ook even sparren met andere ondernemers - want dat is ook een belangrijk aspect van de ontmoetingen die wij hier faciliteren."

 

 

 

Beursdata:

Golfstore textiel: 15 t/m 17 augustus 2021

Golfstore hardware: 24 t/m 26 oktober 2021

 

Achtergrond Golfstore

 

 

Dé pijler waar Golfstore op inzet is kwaliteit: zowel in het assortiment als op de winkelvloer. Elk jaar kiest een team aan ervaren golfers en ondernemers de beste producten voor elke prijsklasse. En elke Golfstore-winkel wordt gerund door een “pro” met een PGA-opleiding: hierdoor ontvangen de klanten in de winkels altijd het beste advies. Ook bestaat de mogelijkheid om met een Custom Fitting Lesson™ het materiaal op maat aan te passen.

 

Achtergrond Sports Business Center

Naast de verhuur van showrooms richt Sports Business Center zich ook op de verhuur van vergader- en eventzalen – bijvoorbeeld voor het organiseren van trainingen, beurzen of dealershows. Ook is het mogelijk om een plug & play showroom te huren voor een kortere periode: dat zijn kant en klare showrooms, die alleen nog op de juiste producten wachten; de inrichting inclusief slatwalls en verlichting is al geregeld. 

 

Meer informatie over de Golfstore beurzen?

Stuur een e-mail naar Charlotte van der Veen of bel met tel. 033-432 0302.