Welkom in onze Hollandse bubbel!

 

Op maandag 11 januari 2021 is het officiële startsein gegeven voor: A Brand New Season. Alle showrooms zijn klaar voor het nieuwe inkoopseizoen FW 21-22. En alle retailers en inkopers zijn op afspraak van harte welkom in de showrooms! Bekijk hier het aanbod en plan gelijk je afspraken in.

 

Waar wij het seizoen normaal gesproken starten met een open dag (SBC Brand Event), gaat het seizoen deze keer op aangepaste wijze van start: Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan oriënteren en inkopen, vragen wij alle bezoekers om van te voren een afspraak te maken met de exposanten, die je wilt bezoeken. Op die manier ben je ervan verzekerd dat de vertegenwoordigers tijd voor je hebben en dat het niet te druk wordt in de showrooms. Bedenk dus van te voren waar je langs wilt gaan en stem dit af met de desbetreffende showrooms. Op deze pagina vind je alle contactgegevens. Wees welkom!

 

Direct aanmelden voor de gratis lunch? Klik hier.

 

Gratis lunch - meld je aan

Graag trakteren wij alle bezoekers op een heerlijke lunch. Deze uitnodiging geldt voor 11, 18 en 25 januari. Wil je gebruik maken van deze uitnodiging? Meld je aan via deze link. De gratis lunch is alleen op aanmelding verkrijgbaar. Je kan je aanmelden tot de vrijdag (12:00 uur) voorafgaand aan de maandag dat je naar Leusden wilt komen.

 

Bekijk de video uitnodiging van de exposanten:

 

 

Veilig oriënteren & inkopen

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Ons belangrijkste doel is het om op een veilige manier te B2B inkoop te faciliteren. Meer weten over onze maatregelen? Kijk hier.

 

Heb je vragen?

Stuur een email naar receptie@sportsbusinesscenter.nl of bel met 033-432 0302.

 

Graag tot ziens in Leusden en tot die tijd: blijf gezond!

 

Hartelijke groet,

Team Sports Business Center