10 januari ‘022 - Brand Event F/W 22-23

 

Brand event 10 januari 2022

 

Welkom tijdens het Brand Event F/W22-23. Where sports meet!

 

Het SBC Brand Event FW 22-23 vindt plaats op maandag 10 januari 2022. Dit is de dag waarop het hele centrum is ingericht met de nieuwe FW 22-23 collecties. En om dat te vieren, openen alle showrooms hun deuren voor ondernemers en inkopers uit de retail. Ook zal het vaste aanbod van het centrum - op deze dag - aangevuld worden met gastexposanten op de Sneak Preview.  

 

Kortom: een dag die in het teken staat van de nieuwe collecties en waarop men zich in één dag kan oriënteren op al het nieuws. De toegang is gratis voor vakbezoekers en een aanmelding is vereist. Zoals gebruikelijk, zorgen wij voor eten en drinken in een sfeervol SBC. We ontmoeten je graag in de showrooms of tijdens de gezellige Après Ski Party.

 

Save the date!

Binnenkort vind je op deze pagina en op onze socials de link naar de aanmeldpagina en het programma.

 

Programma:

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en implementeren wij alle richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Ons belangrijkste doel is om een veilige ontmoetingsplek voor de branche te creëren: een clubhuis waar men ook in deze tijd op een persoonlijke en veilige manier bij elkaar kan komen en de producten in het echt kan bekijken.

 

Graag tot ziens op 10 januari! 

 

Hartelijke groet,

Team Sports Business Center