Branche Awards - Uitreiking in Sports Business Center

 

De sportbranche kent drie belangrijke Awards en die werden uitgereikt op maandag 13 januari 2020, tijdens het SBC Brand Event. De Awards Beste Leverancier en Beste Medewerker werden voor de 3e keer uitgereikt. De Peter Dankaart Cup, een wisseltrofee die eens in de twee jaar wordt uitgereikt, werd voor de 4e keer uitgereikt aan een zelfstandige sportretailer.

 

En de winnaars zijn ...

 

Vb Fotografie Dsc03483

 

Peter Dankaart Cup

De hele branche kon nomineren - en uit alle nominaties heeft de vakjury de drie finalisten bepaald. En dat was geen makkelijke taak, gezien de kwaliteit van de genomineerde ondernemers. De winnaar is: Intersport van den Broek (Eindhoven)

 

De andere twee finalisten waren:

MK Skiservice (Bilthoven) & Karsten Travelstore (Zwaag)

Gefeliciteerd aan de winnaar en de finalisten!

Lees meer over de Peter Dankaart Cup 2020.

 

 

Beste Leverancier

 

Uit alle leveranicers die door sportretail Nederland genomineerd zijn voor de Award Beste Leverancier 2020, heeft de vakjury drie finalisten gekozen. Eigenaren en storemanagers van fysieke winkels en webshops in de sportbranche konden hun stem uitbringen. De combinatie uit stemmen en oordeel van de vakjury heeft  de winnaar bepaald. De winnaar is: Röhnisch Sportwear.

 

De andere twee finalisten waren:

VAUDE

Speedo

Gefeliciteerd aan de winnaar en de finalisten!

Lees meer over de Award Beste Leverancier.

 

 

Award Beste Medewerker

Uit alle genomineerden heeft de vakjury de vier finalisten gekozen:

Stephanie Dieke - Sport 2000 de Jonge Sport (Stadskanaal)

Michel du Pree - Bouchier Sport 2000 (Hoorn)

Angelique van der Hulst - van Bemmelen Outdoor (Zoeterwoude)

Björn Vollema - Duijvestein Wintersport (Zoetermeer)

 

En de winnaar is...Stephanie Dieke - Sport 2000 de Jonge Sport (Stadskanaal)

Lees hier meer over de Award Beste Medewerker.

 

 

 

Achtergrond van de Awards

 

De Awards zijn in het leven geroepen door Sports Business Center en haar samenwerkingspartners FGHS, InRetail, Detex en Sports and Lifestyle Media (Sport Partner Magazine). Vanuit de overtuiging dat goede prestaties beloond mogen worden en dat je veel van elkaar kan leren, zijn deze Awards dan ook bedoeld als bron van inspiratie en als blijk van waardering.

 

Eigenaren, storemanagers en inkoopmanagers van fysieke winkels en webshops mochten hun stem uitbrengen op hun Beste Leveranciers. En de hele sportbranche (retailers, winkelmedewekers en leveranciers) mocht op de winkelmedewerkers stemmen voor Beste Medewerker. Naast deze twee Awards werd er ook de Peter Dankaart Cup uitgereikt aan een zelfstandige sportdetaillist die zich profileert door excellent of onderscheidend ondernemerschap. 

De stemfase liep tot 13 januari 2020, de dag waarop de Awards werden uitgereikt tijdens het SBC Brand Event. Hierdoor bleef het spannend tot de laatste minuut!

 

Wil je meer achtergrondinformatie over de criteria die hebben bepaald wie de winnaar is geworden? Klik dan op onderstaande links:

Beste Leverancier 2020

Beste Medewerker 2020

Peter Dankaart Cup 2020