Vergader- en beursfaciliteiten

 

Behoefte aan een vergaderruimte, bijvoorbeeld voor een productpresentatie, inkoopmeeting, beurs of evenement? Ook dat kan in Sports Business Center! Wij streven ernaar om zo veel mogelijk ontmoetingen in de sport business te faciliteren. En om dit te kunnen doen zijn er in juni 2018 twee nieuwe vergaderruimtes ingericht (The Bar & The Legend).

 

Meeting Room "The Bar"

 

Deze vergaderruimte ligt vlakbij de receptie en is ingericht met een vergaderopstelling voor maximaal 12 personen. De 49 inch Smart TV biedt de juiste ondersteuning om jouw presentatie of film af te spelen of jouw computerscherm te delen. Het moderne interieur zorgt voor de juiste sfeer voor een vergadering in het hart van de sport business. 

 

Tarieven The Bar: Hele dag € 170 / halve dag (4 uur) € 95

 

The Bar, vergaderopstelling tot 12 personen:

Dsc05441 Vb Fotografie

 

Meeting Room "The Legend"

 

De naam van deze vergaderruimte is een verwijzing naar bokslegende Muhamad Ali. Het interieur is dan ook in de stijl van een New York Box Club gehouden. De mooie details zoals de vintage klimtouwen, boksbal en leren bokshandschoenen geven deze ruimte een bijzondere sfeer. Met de moderne techniek, bestaande uit een 65 inch Smart TV en een Sonos geluidsysteem, wordt jouw presentatie op een professionele manier ondersteund. The Legend bevindt zich op de 2e verdieping van het centrum, de zaal is ca. 100m² groot en beschikt over een eigen pantry. The Legend kan worden ingericht in een vergaderopstelling voor maximaal 28 personen; in een theateropstelling is er plek voor 60 personen.

 

Tarieven The Legend:  Hele dag € 350 / halve dag (4 uur) € 195

Voor bijeenkomsten die langer duren dan een dag, maken wij graag een voorstel op maat.

 

The Legend (vergaderopstelling tot 28 personen):

The Legend 8 1024X569

 

The Legend (theateropstelling, tot 80 personen):

The Legend Theateropstelling 1024X558

 

 

Meer ruimte nodig?

 

Naast de vast ingerichte Meeting Rooms beschikken wij ook over een grote eventzaal van ruim 600m², inclusief bar, displays en professionele winkelverlichting. Deze  eventzaal wordt regelmatig gebruikt als collegezaal, beurslocatie of als presentatieruimte voor een sales meeting ter voorbereiding van een nieuw verkoopseizoen. Kortom, volop mogelijkheden! Voor deze ruimte maken wij graag een voorstel op maat, afhankelijk van jouw wensen. Neem hiervoor graag contact met ons op.

 

Vb Fotografie Hr Dsc05547 Vb Fotografie Hr Dsc05576

 

Handig om te weten

 

Exposanten van Sports Business Center en retailers die in het bezit zijn van een SBC-pas ontvangen 25% korting op de standaard tarieven.

 

 

Informatie & reserveringen

 

Voor meer informatie over en/of reserveringen van één van onze ruimtes, neemt je contact op met onze receptie via 033 - 432 03 02 of receptie@sportsbusinesscenter.nl.

Voor bijeenkomsten die langer duren dan een dag, maken wij graag een voorstel op maat.