SBC-app

 

SBC in uw broekzak: download nu de nieuwste versie!

(versie 1.40 van mei 2017)

Met onze SBC-app heeft u altijd en overal toegang tot alle gegevens van de exposanten uit ons centrum. Daarnaast beschikt u hiermee ook altijd over de meest actuele beurs- en evenementenkalender van Sports Business Center.

 

En om het u, als pashouder van ons centrum, nog gemakkelijker te maken, heeft u na het downloaden van deze app ook altijd uw persoonlijke toegangspas op uw smartphone bij de hand. Het zoeken naar de juiste pas in uw portemonnaie behoort hierdoor tot het verleden!

 

De app is zowel voor iPhone als voor Android en Windows toestellen beschikbaar.

Direct downloaden: 

Appstore
Googleplay Store Transparant
 

    

SBC-app koppelen aan uw persoonlijke toegangspas Appscherm 101013

Om de SBC-app te koppelen aan uw persoonlijke toegangspas, heeft u een activatiecode nodig, op te vragen via receptie@sportsbusinesscenter.nl Vermeld hierbij svp uw bedrijfsnaam en persoonsnaam.

 

Geeft u de voorkeur aan een fysieke toegangspas of heeft u geen smartphone? Geen probleem. Bij uw eerstvolgende bezoek aan ons centrum, maakt de receptioniste direct een pas voor u aan! 

 

Voordelen SBC-app met toegangspas

  • Gratis persoonsgebonden toegangspas via de smartphone (iPhone, Android & Windows);
  • Altijd en overal toegang tot alle exposantengegevens, inclusief plattegrond en bewegwijzering in het centrum;
  • Als eerste geïnformeerd over onze Brand Events en andere evenementen;
  • Gratis toegang tot en parkeren bij alle evenementen en Market Days;
  • Het gehele jaar 15% korting op de best beschikbare kamerprijs bij de nabijgelegen hotels Van der Valk Hotel Leusden en Van der Valk Hotel A1-Amersfoort.

 

Aanvragen toegangspas

U bent nog geen pashouder, maar u wilt wel profiteren van de voordelen van onze SBC-app/toegangspas? Klik dan op onderstaande link:

Toegangspas aanvragen