Over Sports Business Center

Miniatuur Sbc Movie 2016 Tbv Website 671X671jpg 640X640

 

Sports Business Center is hét inkoop- en informatiecentrum voor de Nederlandse sportvakhandel. Het is vergelijkbaar met een groot winkelcentrum, maar dan uitsluitend met fabrikanten en agenten die zich richten op de sportbranche. 

 

Meer dan honderd leveranciers op het gebied van lifestyle, sportmode, -schoenen, -hardwaren en -accessoires presenteren vanuit een permanente showroom hun collecties. In totaliteit zijn meer dan 350 merken vertegenwoordigd in het centrum, verspreid over ruim 22.500m2. Showroom huren? Lees dan hier verder.

 

Jaarlijks trekt het centrum meer dan 9.000 bezoekende inkopers, detaillisten en andere professionals uit de retailbranche.  Als u de collectie in uw winkel up-to-date wilt houden, is een regelmatig bezoek aan Sports Business Center een absolute must.

 

2 inkoopseizoenen per jaar

Sports Business Center kent jaarlijks twee inkoopseizoenen: januari t/m maart (wintercollecties) en juli t/m september (zomercollecties). Gedurende het inkoopseizoen organiseert Sports Business Center samen met haar exposanten diverse verkoopondersteunende activiteiten, zoals modeshows en themaweken.

 

Ieder beursseizoen kent circa 15 beursdagen, de zgn. Market Days. Op deze dagen zijn alle showrooms geopend voor oriëntatie, informatie en inkoop. Een afspraak maken is dan niet nodig.

 

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze evenementen en Market Days. 

 

Ruim 450 parkeerplaatsen

De parkeerplaats bij Sports Business Center biedt plaats aan ruim 450 auto's. Door het openbare karakter van het parkeerterrein is hier de Nederlandse verkeerswetgeving van kracht.

 

Voor de hoofdentree zijn enkele parkeerplaatsen voor invaliden beschikbaar. Onrechtmatig geparkeerd staan op deze parkeerplaatsen kan een boete van € 90,- betekenen!

 

Tevens hebben wij een viertal parkeerplaatsen met oplaadpaal. Deze laadpalen werken uitsluitend met onze eigen SBC laadpas. Voor vakbezoekers is het opladen van de auto gratis. U kunt hiervoor bij de receptie een laadpas ophalen. Exposanten kunnen een laadabonnement afsluiten.

 

Tijdens de beursperiode is het parkeerterrein uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers op vertoon van hun (digitale) Sports Business Center pas. Bent u nog niet in het bezit van de Sports Business Center pas? U kunt hier een toegangspas aanvragen. Klik dan hier voor meer informatie en de voordelen alsook voor het aanvragen van de pas.