Highlights Wintersport Helmen

 

Alpina Grand Lavalan

 

Alpina Logo 

 

Kijk mij! De opvolger van de legendarische Grap. Zelfde fit maar zoveel moderner en comfortabeler, simpelweg GRAND!! De Lavalan voering en nekwarmer van schapenwol bieden natuurlijke warmte, beschermen je tegen oververhitting en zijn 95% plasticvrij.

 

Foto Alpina 2

 

 

Meer informatie: van Veggel Sportswear, showroom C02 (Ralf Schipper: ralf@vanveggelsportswear.com)

 

 

Bollé V-LINE CARBON

 

Bolle (1)

 

Bollé’s ambitie is om veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een compromisloze mix van stijl en bescherming te verleiden met de nieuwe visor skihelm  V-LINE CARBON. Een ABS-shell van topkwaliteit, een uitzonderlijk breed gezichtsveld en uitstekende opties voor brildragers. V-LINE CARBON is verkrijgbaar met een  fotochromische spiegellens welke zich aanpast aan alle lichtomstandigheden. Sportieve lijnen, echte carbon inserts  en geanodiseerde aluminium schroeven geven de helm een high-end look. Fidlock® magnetische gesp en Bollé's Click-To-Fit™ systeem voor perfecte pasvorm.

 

Bolle V Line Stealth Black 31820 31821 31822

 

Meer informatie: Bobo’s Eyewear, showroom B40 (Henk Huigens: h.huigens@bobos.nl)

 

 

Cairn Cosmos Evolight

 

Cairn Logo

 

Wil jij de beste visie combineren met een premium skihelm in stijl en voor de beste prestaties? Dan is de Cosmos Evolight NXT de skihelm voor jou! Het Evolight photochromic vizier verkleurt met licht en UV mee van categorie 1 naar categorie 3 (of van 2 tot 4). Hiermee heb je optimaal zicht in alle weersomstandigheden. De skihelm is voorzien van ABS protectie, wat een uitstekende weerstand biedt tegen schokken en stoten; dit geeft de helm een langere levensduur en maakt hem duurzamer. De Hypoallergene Coolmax voering reguleert de temperatuur, is zacht en voorkomt dat de helm vochtig wordt. De helm is voorzien van een verstelbaar ventilatiesysteem en het Wheel Fit systeem (draaisysteem om de perfecte pasvorm in te stellen).  De skihelm heeft een gewicht van 580 gram en combineert stijl, comfort en bescherming.

 

 

Cairn Cosmos

 

 

Meer informatie: In2SportBrands, showroom B47 (Koen Huynen: koen@in2sportbrands.nl)