Highlights skischoenen FW 20-21

 

Dahu

 

Dahu Logo 

 

These boots are made for walking! Dahu biedt dé skischoenen waarmee je heerlijk kan skiën, après-skiën, autorijden en wandelen. Hou jij er ook van om op ski's van de pistes af te suizen, maar kijk je altijd enigszins jaloers naar de snowboarders onder ons omdat zij zulke heerlijk comfortabele schoenen hebben? Met de ski boots van Dahu is dit verleden tijd. Door het unieke systeem van deze skischoenen heb je nooit meer pijn aan je voeten. Sterker nog, met plezier zal je de Dahu schoenen aanhouden terwijl je loopt naar je hotel, tot de late uurtjes in de après-ski staat of zelfs de auto ergens naartoe pakt. Het geheim: De Dahu skischoen bestaat uit 2 delen: de binnenschoen en de buitenschaal.

 

Dahu

 

 

De buitenschaal is er een zoals je gewend bent van de 'traditionele' skischoen, terwijl de binnenschoen een soort kruising is tussen een snow boot en een snowboard schoen. De Dahu schoen is heerlijk warm, zit comfortabel én heeft een goed profiel (dus niet glibberen in de sneeuw!). Deze 2 delen passen perfect in elkaar, en wanneer je klaar bent met bochten draaien kun je gewoon het buitenste deel uit klikken, waarna een heerlijk comfortabele schoen overblijft!

Niet inleveren op andere vlakken: Mocht je nu denken: een comfortabele skischoen klinkt heerlijk, maar dat kan nooit zo goed skiën als een traditionele skischoen, niets is minder waar. Door allerlei slimme technieken sluiten de schoenen perfect om je voet waardoor een nog betere overdracht van beweging op je ski's mogelijk is. Ze zijn verkrijgbaar in varianten van beginner tot ver gevorderd en zowel mét als zonder buitenschaal mogen ze ook zeker gezien worden.

Meer informatie: MyGear, showroom B41 (André Vermaas: andre@my-gear.nl)

 

Lange RS130

 

 Lange Line 2017 720X556 72 Rgb

 

De RS130 is het resultaat van jarenlang onderzoek naar het voetmechanisme. Het is de perfecte balans tussen kracht en precisie. Dankzij de nieuwe Dual Core constructie uit de racerij wordt de RS een natuurlijk verlengstuk van je lichaam en biedt hij een ongelooflijke energie en flexcontrole voor absolute controle over de swing.

 

Lange Boot Rs130

 

Meer informatie: Kogros Sport & Fashion, showroom A38 van Not Just Some Wear (Sim Broere: sim.broere@kogros.nl)